Werkvoorbereider Civiele Techniek TMC 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Werkvoorbereider Civiele Techniek TMC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-right-circlecaret-rightShapeLogo

Vacancy Civil Engineering

Werkvoorbereider Civiele Techniek - Utrecht

Utrecht

Een functie voor een ondernemende Werkvoorbereider Civiele Techniek (of Bouwkunde) die de ambitie heeft om zich te ontwikkelen op dit terrein en doorgroeimogelijkheden zoekt. Dit kan bijvoorbeeld als Senior Werkvoorbereider of Projectleider.

Werkvoorbereider Civiele Techniek Utrecht

We'd love to hear from you.

| JOUW UITDAGINGEN ALS WERKVOORBEREIDER

Als Werkvoorbereider in Civiele Techniek zie je uitdagingen in het vertalen en organiseren van bouwplannen en - ontwerpen naar de uitvoeringsfase. Je bepaalt op basis van civieltechnische tekeningen/modellen de te leveren materialen en communiceert hierover met Inkoop en leveranciers. Je maakt of beoordeelt calculaties en levert een actieve bijdrage aan de selectie van onderaannemers en verzorgt een sluitende administratie. Elke opdrachtgever geeft zijn eigen draai aan de invulling van deze functie. Zo word je uitgedaagd met BIM en Civil 3D overweg te kunnen of bereidheid te tonen hierin cursussen te volgen. Tevens word je uitgedaagd om in dit vakgebied bij te blijven met de technologische ontwikkelingen. In de breedte word je gevraagd je te ontwikkelen (oa software pakketten, contractkennis en communicatie trainingen).

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU ALS WERKVOORBEREIDER

  • HBO Civiele Techniek;
  • Enige ervaring Werkvoorbereider of minimaal de ambitie je hierin te ontwikkelen;
  • Affiniteit met BIM/Civil 3D of bereidt cursussen te volgen;
  • Communicatief sterk;
  • Pragmatisch en daadkrachtig;
  • Ondernemende instelling.

| WAT KAN JE VERWACHTEN VAN TMC

Dankzij ons unieke Werkondernemerschapsmodel kun jij je optimaal ontwikkelen. Dit betekent o.a. 1-op-1 coaching, technische training, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en je krijgt een breed netwerk in de TMC organisatie.
Tot je arbeidsvoorwaarden behoren een bovengemiddeld salaris, een winstdeling, een persoonlijk opleidingsbudget en nog veel meer aantrekkelijke secundaire voorwaarden. Bij TMC combineer je de zekerheid van een vast contract met de voordelen van het ondernemerschap. Je houdt meer energie over om je te focussen op je taken en op je ambities voor de toekomst, omdat de onzekerheden ontbreken die gepaard gaan met het runnen van een eigen bedrijf.


| WAT HEEFT ONZE BUSINESS CEL TE BIEDEN

De business cel TMC Civiele Techniek & Bouwkunde onderscheidt zich met medior en senior level professionals (werkondernemers) en expertise op het gebied van Civiele Techniek en Bouwkunde. Zij werken aan projecten op gebied van Wegenbouw, Waterbouw, Constructies, Rail, Energie, Ondergrondse infra, Woning en Utiliteitsbouw. We richten ons op de volgende kennisgebieden: Engineering, Contractmanagement, Projectbeheersing, Projectmanagement, Omgevingsmanagement en Assetmanagement.
Wij zijn momenteel met ruim 30 werkondernemers die het maximale uit hun carrière willen halen. Zij voelen zich ondernemer omdat zij eigenaarschap ervaren op hun eigen loopbaan, de projecten die ze doen en beslissen mee in keuzes die wij als organisatie maken. Samen bepalen wij hoe wij groeien, op welke markten wij actief willen zijn, hoe wij ons ontwikkelen m.b.v. coaches en trainingen etc. Met behulp van een werkondernemersplan evalueren werkondernemers zichzelf en bepalen de koers.
Solliciteren op deze rol heeft alleen zin als je echt voldoet aan bovengenoemde functie-eisen. Bovendien vragen wij een meer dan goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heb je nou twijfel of je voldoet aan de gevraagde kwalificaties stuur dan eerst even een mailtje - inclusief CV en motivatie - alvorens te solliciteren, naar .

TMC is een werkgever die gelijke kansen biedt en waarde hecht aan diversiteit. We discrimineren niet op basis van ras, religie, kleur, nationale afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, leeftijd, burgerlijke staat, veteranenstatus of handicapstatus.

Is TMC a perfect fit for you? We'd love to hear from you.

Feel Free to Contact

Ruud van Gend

Business Manager Civiel, Netherlands

Tel:


Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://tmc-employeneurship.com/careers/werkvoorbereider-civiele-techniek

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.