Werkvoorbereider Bottesteyn Interieurs 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Werkvoorbereider Bottesteyn Interieurs 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

  • Email
  • Telefoon Bottesteyn InterieurbouwBottesteyn Interieurbouw

we hebben weer ruimte

in ons team!

We zoeken een werkvoorbereider !

Herken jij jezelf in onderstaande omschrijving? Heb jij affiniteit met interieurbouw? Dan moet je zeker contact met ons opnemen!
Ben jij een ervaren en zelfstandig werkende werkvoorbereider voor de interieurbouw? Dan bieden we je een superleuke baan in een fijn team! Wij worden enthousiast als jij jouw talent inzet en bij ons je vaardigheden verder komt ontwikkelen. De werkzaamheden zijn heel uitdagend en gevarieerd en vereisen daarom ruime ervaring en theoretische kennis, veel eigen initiatief en een flexibele houding. Jouw passie, vakmanschap en doorzettingsvermogen worden zeer gewaardeerd!
In deze enorm veelzijdige functie voer je zelfstandig alle voorbereidende werkzaamheden uit voor de productie en montage. Je bezoekt de klanten ten behoeve van het opdoen van alle benodigde informatie en verwerkt dit in ons tekenprogramma Palette CAD. Tevens verzorg je de inkoop, en van tijd tot tijd werk je calculaties uit in het offertestadium. Als werkvoorbereider vorm je de schakel tussen de opdrachtgever en de meubelmakers. Je staat aan het begin van het hele proces en leidt alles in goede banen. Je werkt zelfstandig of in teamverband aan zeer interessante projecten. Kortom, een grote diversiteit aan taken en uitdagingen!
Hebben we je interesse gewekt? Stuur dan een beknopt e-mail bericht met C.V. naar
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkvoorbereider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGeldermalsen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.bottesteyninterieurbouw.nl/vacature/vacature-werkvoorbereider

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.