Werktuigkundige energiecentrale - 5 ploegen Processionals 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Werktuigkundige energiecentrale – 5 ploegen Processionals 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Wil jij een bijdrage leveren aan een duurzamer en schoner leven? Vind jij het belangrijk bij een organisatie te werken die investeert in duurzame energie? Dan kan jij aan de slag als werktuigkundige bij een van de grootste energieproducenten van het land.

Jouw nieuwe werkgever biedt uitdagende installaties met afwisselende werkzaamheden. Je gaat werken met een modern procesautomatiseringssysteem. Dit gebeurd vanaf 3 verschillende locaties. Hier wordt door middel van diverse technieken elektriciteit en stadswarmte geproduceerd. Zo ga je werken met stoom- en gasturbines, warmtekrachtkoppelingen en andere krachtige installaties ten behoeve van de productie.

Je bent iemand die proactief is en snel beslissingen durft en kan nemen. Wanneer er een storing komt kan jij snel de juiste handelingen uitvoeren of de juiste afdeling aansturen. Je bent een echte teamspeler, je bent communicatief en spat de passie van techniek er bij jou vanaf! Daarnaast zijn je werkzaamheden:

 • Controleren, beheren en bijsturen van het productieproces
 • Opsporen en oplossen van storingen aan de installaties
 • Zorg dragen voor een veilige werkomgeving van jezelf én je collega's
 • Lopen van controle rondes

Wat wij vragen

Als werktuigkundige wordt er een bepaald niveau van je verwacht. Je kan zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Een goede communicatie is zeer belangrijk maar ook kan jij problemen zelfstandig en daadkrachtig oplossen. Veiligheid houd jij goed in het oog en je durft hier collega's op aan te spreken wanneer dit nodig is. Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde mbo-4+ diploma zoals MyTec (AOT) of maritiem officier
 • Werkervaring in de energiesector en het REWIC-certificaat behaald of bent bereid deze te halen
 • Prima digitale vaardigheden, bekendheid met SAP én een rijbewijs B op zak
 • Een flexibele instelling en de wil om aanvullende opleidingen te volgen
 • Een gezonde kritische blik en analytisch denkvermogen

Wat wij bieden

Als werktuigkundige bieden wij jou uitdagende en complexe processen binnen een indrukwekkend grote fabriek. Dit bedrijf is voorloper op het gebied van vernieuwende energietechnieken. Dit is nodig om de gestelde eisen te behalen die de energietransitie met zich mee brengt. Jij bent daar een belangrijke schakel in! Naast een goede werksfeer kan je ook goede arbeidsvoorwaarden verwachten.

Namelijk:

 • Direct een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling
 • Een bruto maandsalaris € 2.800 tot € 4.000,- afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een 5 ploegentoeslag van 30%
 • 25 vakantiedagen
 • 8,33 % vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 • Eindejaarsuitkering

Waar ga je werken

Je nieuwe werkgever is één van de grootste en vooruitstrevende energieproducenten in Nederland. Jij kan met trots zeggen dat je daadwerkelijk een bijdrage levert aan een schoner én gezonder Nederland. Dit omdat jij er voor zorgt dat een groot gedeelte van de regio er lekker warm bij zit in de wintermaanden. En dat op een verantwoorde manier die bijdraagt aan de klimaatdoelstellingen.

Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor 3 locaties. Binnen de teams hangt een informele en collegiale sfeer. Je werkt veel in teamverband en dit maakt het werk juist zo leuk!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerktuigkundige
Indicatie salaris (min – max]2800 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 33
Contactgegevensalex.strik@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieVelsen-Noord, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.