Werkstudent Octrooien Arnold & Siedsma 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Werkstudent Octrooien Arnold & Siedsma 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Administratieve WO Werkstudent octrooien/IP

Arnold & Siedsma is specialist in juridische bescherming van intellectuele eigendom. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. 'We love intellectual property and it is what we do best'. Ter versterking van ons team in Nijmegen zoeken wij een enthousiaste en gedreven (parttime) tweedejaars student rechten met goede administratieve skills.Wat ga je doen?

Je gaat ons gedurende enkele dagen per week helpen met archivering van dossiers, het invoeren van gegevens, aanvullen van dossiers, standaardrapportages en andere administratieve en ad hoc werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Een persoon die van nature graag initiatief toont, goed verbanden kan leggen, accuraat werkt, goed prioriteiten kan stellen en stressbestendig is.

  • Je volgt momenteel een WO-opleiding en je bent nog minimaal twee jaar beschikbaar;
  • Je beschikt over een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een klantgerichte instelling, je bent accuraat en je hebt het vermogen om goed te kunnen plannen;
  • Je beschikt over uitstekende computervaardigheden.

Wat bieden wij?
Een leuke bijbaan voor bij voorkeur 16 uur per week (dagen in overleg) in een gezellig team binnen een professionele en informele organisatie. Het kantoor is centraal gelegen in het centrum van Eindhoven. Het salaris is marktconform en je ontvangt een reiskostenvergoeding wanneer je niet beschikt over een studenten OV-chipkaart.

Wie zijn wij?
Arnold & Siedsma is afhankelijk van briljante ideeën; niet alleen de vernieuwende ideeën die geoctrooieerd kunnen worden, maar óók de goede ideeën van onze eigen mensen.

Arnold & Siedsma bestaat ruim 100 jaar en daar zijn wij trots op. De organisatie is uitgegroeid tot één van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectuele eigendom. Bij onze 11 vestigingen in Nederland, België en Duitsland, werken circa 160 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie.

Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectuele eigendom. Hierbij laten ze zich in de praktijk graag ondersteunen door bekwame en leergierige vakmensen. Dit resulteert in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een werksfeer die zich richt op kennisoverdracht en samenwerking.

Smart brains join us!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, via . Stuur je CV én motivatiebrief naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOctrooigemachtigde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieNijmegen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.arnold-siedsma.com/vacancies/administratieve-wo-werkstudent-octrooien-ip/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.