Werkstudent Bijbaan Arnold & Siedsma 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Werkstudent Bijbaan Arnold & Siedsma 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werkstudent (bijbaan) rechten

Arnold & Siedsma is specialist in juridische bescherming van intellectueel eigendom. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten.'We love intellectual property and it is what we do best'.

Ter versterking van de afdeling Merken & Modellen in Amsterdam zijn wij op zoek naar een tweedejaars student rechten die de afdeling voor langere tijd wil ondersteunen met typewerk en overige administratieve werkzaamheden.

Wij zoeken specifiek studenten die momenteel in hun eerste of tweede studiejaar Rechtsgeleerdheid zitten aan de UvA of de VU.

Wat ga je doen?

Een belangrijk deel van het werk is het uitwerken van dictaten, maar daarnaast ook het controleren en versturen van bewijzen van inschrijving/vernieuwing, post uitzoeken, factureren, versturen van mailings, en na enige tijd ook zelfstandig merkaanvragen indienen en corresponderen.

Wie zoeken wij?

Een eerste of tweedejaars WO-rechten student die flexibel is en 2 dagen per week beschikbaar is (16 uur). De werkdagen kunnen in onderling overleg worden bepaald. Verder zoeken wij een student die van nature graag initiatief toont, goed verbanden kan leggen en accuraat werkt.

Wat bieden wij?

Een leuke bijbaan in een gezellig team en binnen een professionele en informele organisatie. Kantoor Amsterdam is gevestigd in de Rembrandttoren, vlak bij station Amsterdam Amstel.

Daarnaast:

  • een marktconform salaris;
  • vakantiegeld en een dertiende maand;
  • reiskostenvergoeding, wanneer je niet beschikt over een studenten OV-chipkaart;
  • marktconforme secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Arnold & Siedsma is afhankelijk van briljante ideeën; niet alleen de vernieuwende ideeën die geoctrooieerd kunnen worden, maar óók de goede ideeën van onze eigen mensen.

Arnold & Siedsma bestaat ruim 100 jaar en daar zijn wij trots op. De organisatie is uitgegroeid tot één van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectuele eigendom.

Bij onze 11 vestigingen in Nederland, België en Duitsland, werken circa 160 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie.

Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectuele eigendom. Hierbij laten ze zich in de praktijk graag ondersteunen door bekwame en leergierige vakmensen. Dit resulteert in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een werksfeer die zich richt op kennisoverdracht en samenwerking.

Smart brains join us!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, via . Stuur je CV én motivatiebrief naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOctrooigemachtigde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)16 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheJuridische dienstverlening
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.arnold-siedsma.com/vacancies/werkstudent-bijbaan-rechten/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.