Werkstudent Arnold & Siedsma 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Werkstudent Arnold & Siedsma 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

HBO/WO Werkstudent (archief/administratief)

Arnold & Siedsma is specialist in juridische bescherming van intellectuele eigendom. Van het vastleggen van octrooien tot en met de registratie en bescherming van merken, modellen en andere rechten. 'We love intellectual property and it is what we do best'. Ter versterking van ons team in Den Haag zoeken wij een enthousiaste en gedreven (parttime) werkstudent met goede administratieve skills.

Wij zoeken specifiek een student die voor langere termijn en minimaal 8-16 uur per week beschikbaar is.

Wat ga je doen?
Je gaat ons gedurende enkele dagen per week helpen met het verplaatsen en archiveren van dossiers, het invoeren van gegevens, aanvullen van dossiers, standaardrapportages en andere administratieve en ad hoc werkzaamheden. Letterlijk en figuurlijk door je handen uit de mouwen te steken.

Wie zoeken wij?
Een persoon die van nature graag initiatief toont, goed verbanden kan leggen, accuraat werkt, goed prioriteiten kan stellen en stressbestendig is. Daarnaast ben je in staat om fysiek werk te verrichten besteed je efficiënt je tijd. Een werkdag kan namelijk een rondje sportschool schelen.

  • Je beschikt over een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een klantgerichte instelling, je bent accuraat en je hebt het vermogen om goed te kunnen plannen;
  • Je beschikt over uitstekende computervaardigheden.

Wat bieden wij?
Een leuke bijbaan bij een professioneel kantoor binnen de zakelijke dienstverlening in het centrum van Den Haag met een goede reputatie en hoge rankings (o.a. IP Stars, WTR1000, IAM Patent). Daarnaast hebben we een informele werksfeer en hebben we ook dagelijks contact met elkaar. Naast het werken in een enthousiast team bieden wij een mooi marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioensregeling en ontwikkelingsmogelijkheden via o.a. de A&S Academy.

De standplaats behorend bij deze functie is kantoor Den Haag, gelegen naast Den Haag Centraal Station.

Het salaris is marktconform en je ontvangt een reiskostenvergoeding wanneer je niet beschikt over een studenten OV-chipkaart.

Wie zijn wij?
Arnold & Siedsma is afhankelijk van briljante ideeën; niet alleen de vernieuwende ideeën die geoctrooieerd kunnen worden, maar óók de goede ideeën van onze eigen mensen.

Arnold & Siedsma bestaat ruim 100 jaar en daar zijn wij trots op. De organisatie is uitgegroeid tot één van de grootste full service dienstverleners op het gebied van intellectuele eigendom.

Bij onze 11 vestigingen in Nederland, België en Duitsland, werken circa 160 medewerkers en er bestaat een gezonde groei-ambitie.

Onze octrooigemachtigden, merken- en modellengemachtigden en advocaten houden zich dagelijks bezig met het beschermen en handhaven van intellectuele eigendom. Hierbij laten ze zich in de praktijk graag ondersteunen door bekwame en leergierige vakmensen. Dit resulteert in een bedrijfscultuur die gekenmerkt wordt door een hoge mate van vakmanschap en professionaliteit in combinatie met een werksfeer die zich richt op kennisoverdracht en samenwerking.

Smart brains join us!
Ben je geïnteresseerd in deze bijbaan? Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HR, via . Stuur je CV én motivatiebrief naar .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOctrooigemachtigde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheJuridische dienstverlening
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.arnold-siedsma.com/vacancies/hbo-wo-werkstudent-archief-administratief/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.