Werkstrafbegeleider -Schiedam Reclassering Nederland 13-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Werkstrafbegeleider -Schiedam Reclassering Nederland 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wij zijn op zoek naar een

Werkstrafbegeleider - Schiedam

Ben je klaar voor een baan met maatschappelijke betekenis? Mooi, want jij gaat ervoor zorgen dat werkgestraften iets terug kunnen doen voor de maatschappij. Als werkstrafbegeleider bij Reclassering Nederland ga je dagelijks aan de slag met een groep werkgestraften. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat iedereen doorwerkt op een veilige manier. En hoewel de werkstaf een straf is, zie jij het liefst dat zij aan het eind van de dag met een voldaan gevoel terugkijken. Net zoals jij en je collega werkmeesters.

De werkzaamheden

Je gaat soms binnen, dan weer buiten aan het werk. We hebben een eigen werkplaats in Den Haag en Schiedam. Daarnaast gaan we met busjes op pad om afval te prikken in de wijken of om te werken in het groen. Mooi divers dus, net als de groep werkgestraften waar je mee op pad gaat. Die kan per dag verschillen.

Voor de Regio Zuid-West zoeken wij werkstrafbegeleiders voor 36 uur die aan het werk willen op verschillende projecten in de provincie Zuid-Holland (voornamelijk omgeving Schiedam). Flexibiliteit m.b.t. de locatie en binnen/buitenwerk is een must. Het hebben van een rijbewijs B is verplicht.

Jouw kwaliteiten

Dat er ook werkgestraften zijn die wat extra aandacht nodig hebben is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je houdt een scherp oog voor de sfeer in de groep en het gedrag van de werkgestraften. Aandachtspunten én kwaliteiten in de groep heb jij snel in de gaten. In de omgang ben je sociaal, respectvol en duidelijk. Je biedt een luisterend oor, maar kunt ook grenzen stellen en optreden als een werkgestrafte de regels overtreedt. Daarbij kun je rekenen op de steun van je collega’s en je bent er ook voor hen als dat nodig is.

Je beschikt over een mbo 4 diploma bij voorkeur op het sociale vlak. Heb je een andere soort mbo-opleiding, maar herken jij jezelf in de hierboven omschreven kwaliteiten? Dan zien we ook graag jouw sollicitatie tegemoet.

Als werkstrafbegeleider maak je elke dag letterlijk en figuurlijk werk van straf. Die functie als werkstrafbegeleider, die wil je toch gewoon?

Meer informatie

Voor meer inhoudelijke informatie kan contact worden gezocht met Georgette Stahlecker via g.stahlecker@reclassering.nl of 06-11778314.  Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Ook kan het maken van een e-assessment tot de procedure behoren.

Solliciteren op de vacature Werkstrafbegeleider

Laat je cv met motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuishoudelijk Medewerker B
Indicatie salaris (min – max]2902 – 3754
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensg.stahlecker@reclassering.nl , 06-11778314 https://www.reclassering.nl/
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieSchiedam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://link.inhroffice.com/9647988e-ff9a-48ab-ba87-865936c3bd1f

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.