Vrijwilligers Het Vikingschip 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Vrijwilligers Het Vikingschip 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vrijwilligers

Het Vikingschip 'drijft' geheel op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zouden veel dingen niet georganiseerd kunnen worden. We hebben veel helpende handen nodig, bijvoorbeeld voor onderhoud van het gebouw, achter de bar of voor assistentie bij de uitvoering van activiteiten.

Wat we ook nodig hebben is organisatietalent. De WAC (Wieringer Activiteiten Coöperatie) zoekt mensen die bestaande en nieuwe activiteiten willen helpen organiseren. Dit betekent onder meer meedenken, plannen maken, regelen, organiseren en uitvoeren.

Deel van de woensdagavond klusploeg

De woensdagavond is vanaf 19.30 de vaste klusavond in het Vikingschip. Meestal wordt er dan gewerkt aan de techniek, zoals het repareren of verbeteren van de licht- en geluidsinstallatie; of het inregelen van het licht voor de komende voorstelling. Maar ook allerlei andere klusjes worden door vrijwilligers aangepakt. Ook deze gezellige groep kan nog uitbreiding gebruiken, kom gerust eens langs!

Dus, heeft u zin om eens iets te doen, als vrijwilliger of organisator, neem dan even contact met ons op via telefoonnummer of per e-mail: . Of loop gewoon eens langs bij Het Vikingschip. Wij vertellen u graag meer!

Miniatuur Foto's

IMG 20200527 WA0011.jpg

Het Vikingschip

Robbenoordstraat 11a
1779 BJ Den Oever
tel.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverig
LocatieDen Oever, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vikingschip.nl/vrijwilligers/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.