Vrijwilligers De Schutse 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Vrijwilligers De Schutse 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

De Schutse

Kesteren

Binnen De Schutse zijn veel mensen als vrijwilliger actief. Vrijwilligers geven een meerwaarde in de activiteiten en sociale contacten van de cliënten. Daarnaast ondersteunen vrijwilligers bij onderhoudswerkzaamheden en het vervoer van deelnemers.

Vrijwilligersvacatures Kesteren

Vrijwilligers voor jonge kinderen: Wil jij een glimlach creëren bij onze jonge kinderen? Dan zijn we op zoek naar u/ jou! In de even weken op maandag, donderdag of vrijdag van 16:00- 17:00 uur een rondje gezellig wandelen samen met een jonge client. Of eens in de zoveel tijd op zaterdag een activiteit met de kinderen doen. Denk aan de simpelste dingen, deze worden het meest gewaardeerd! U/ jij kan er ook voor kiezen om eens in de zoveel tijd met een jonge client een stukje te fietsen. Neem vrijblijvend contact met ons op en kom gerust een keertje langs!

Naaivrijwilligers: Vindt u het leuk om af en toe wat kleine naaiklusjes te doen? Wij zijn daar erg mee geholpen. De begeleiders hebben vaak geen tijd om dit soort klusjes te doen. Vaak blijven deze klusjes dan ook liggen. Vindt u het wel leuk om te doen en heeft u daar wat tijd voor over? Neem dan contact op!

Gymvrijwilliger: Heeft u op donderdagochtend van 11:00-12:00 tijd om met een kinderdagbestedingsgroep mee te gaan gymmen? Dan zijn we op zoek naar u. Op deze groep krijgen kinderen met een gedragsproblematiek dagbesteding. Het is erg goed voor hen om af en toe hun energie kwijt te kunnen. U helpt de begeleiders er erg mee als u mee wilt gaan met gymmen. Neemt u gauw contact op?

Vervoervrijwilliger met eigen auto: Heeft u om de twee weken op zaterdag een uurtje over? Dan zijn we op zoek naar u. U brengt dan op zaterdag één cliënt vanuit de woongroep naar huis. Wij zijn daar erg mee geholpen! Neemt u contact op?

Beweegvrijwilligers: Voor verschillende groepen zijn we op zoek naar fiets of wandel vrijwilligers. Vindt u het leuk om met één of meerdere cliënten te gaan wandelen of fietsen? Neem dan contact op met de vrijwilligerscoördinator voor meer informatie over de verschillende groepen en tijden.

Zwemvrijwilligers: Heeft u op maandagmiddag van 12:30 tot 15:00, dinsdagmiddag van 13:00 tot 14:30, woensdagochtend van 09.30 tot 11.30, of op vrijdagochtend van 10:30 tot 11:30 tijd over om met kinderen van het kinderdagcentrum of met bewoners van De Honingraat te gaan zwemmen? Dan zijn we op zoek naar u. We hebben een eigen zwembad op het terrein. Neemt u contact met ons op?

Activiteitenvrijwilligers: Vindt u het leuk om af en toe op een groep te komen en verschillende activiteiten te doen met onze cliënten? U kunt dan denken aan voorlezen, spelletjes doen, knutselen enz. We zoeken voor meerdere groepen zo'n vrijwilliger. Neem voor meer informatie over de groepen contact op met de vrijwilligerscoördinator.

Gastgezinnen: Voor meerdere cliënten van onze locatie Kesteren zijn we nog op zoek naar gastgezinnen. Vindt u het leuk om af en toe een cliënt van u bij u thuis over de vloer te krijgen? Dan zijn we heel erg hard op zoek naar u als gezin. Onze cliënten genieten er erg van om in een 'gewone' huissfeer te zijn en daarin mee te draaien. Ook als u twijfelt, mag u altijd vrijblijvend een informatiegesprek aanvragen.

Vrijwilliger voor kleine technische klusjes: Vindt u het leuk om onze technische dienst te ondersteunen met wat kleine technische klusjes? Dan zijn we hard op zoek naar u. Wat verstand van dit soort klussen is wel een vereiste. Neemt u voor meer informatie contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

Kerkvrijwilligers: Voor meerdere groepen/cliënten zijn we op zoek naar vrijwilligers willen ondersteunen met de kerkgang. Dit zal zijn naar de Gereformeerde Gemeente in Nederland. Vind u het niet erg als u in de kerk tussen cliënten zit of dat een cliënt bij u in de bank zit? Dan kunt u ons daar erg mee helpen. Neem voor meer informatie contact op met de vrijwilligerscoördinator.

Kookvrijwilligers: Voor meerder groepen zijn we nog op zoek naar kookvrijwilligers. Vindt u het leuk om samen met de cliënten of alleen een maaltijd te bereiden of wat lekkers te bakken? Dan zijn we hard op zoek naar u. Neemt u gauw contact met ons op?

Maatje: Vindt u het leuk om met een mannelijke cliënt op bijvoorbeeld zaterdag, woensdagmiddag of in de vakanties activiteiten te gaan doen? Dan zijn we op zoek naar u. Deze cliënt vindt het erg leuk om samen met u zijn vrije tijd in te vullen. Het kan echt van alles zijn. Reageert u snel?

Tuinvrijwilligers: Geniet u er altijd als de tuin er netjes bij ligt? Wij genieten daar ook zo van. Maar ons terrein in Kesteren is erg groot. Wij zijn daarom afhankelijk van vrijwilligers die het leuk vinden om dit bij te houden in samenspraak met de tuinman. Vindt u dit leuk? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dagen en tijden zijn in overleg.


 • Voorkeurslocatie

  • Achterberg
  • Kesteren
  • Lunteren
  • Opheusden
  • Oud-Vossemeer

sinds 1985

biedt De Schutse een warm thuis aan mensen met een verstandelijke beperking

697 medewerkers

staan klaar om mensen met een verstandelijke beperking te ondersteunen

400 vrijwilligers

geven een meerwaarde in de activiteiten en sociale contacten met cliënten

De Schutse

Het verhaal van De Schutse

écht is het gratis magazine van De Schutse. Het komt vier keer per jaar uit en vertelt het verhaal van De Schutse in tekst en beeld. Vul dit formulier in en ontvang meer informatie over de aanvraag van het magazine.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaatje
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieKesteren, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.deschutse.nu/vrijwilligers/vrijwilligersvacatures-kesteren/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.