Vrijwilliger Libéma Exploitatie 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Vrijwilliger Libéma Exploitatie 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vrijwilliger worden bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Aviodrome

 • Type

  Vrijwilliger

 • Niveau

  Niet van Toepassing

 • Functie

  Overigen

 • Locatie

  Luchthaven Lelystad

 • Contactpersoon

  ( )

Direct solliciteren

Vrijwilliger worden bij het allerleukste én tevens enige museum in Nederland met historie, heroïek en helden van de Nederlandse luchtvaart als thema ? Dat kan! Meld je aan als vrijwilliger voor Luchtvaartmuseum Aviodrome.
Heb jij een passie voor luchtvaart en volg jij alles wat te maken heeft met luchtvaart? Herken jij een DeHavilland DH.9 of Fokker Friendship met het blote oog, vertel jij maar wat graag (historische) feitjes en anekdotes over de Nederlandse luchtvaart aan wie dan ook die het maar willen horen? Dan is dit zeker wat voor jou!
Aviodrome is het enige museum in Nederland met historie, heroïek en helden van de Nederlandse luchtvaart als thema. Door de combinatie van een unieke collectie, attracties en educatieve tentoonstellingen wordt een bezoek aan Aviodrome een bijzondere ervaring. Die bijzondere ervaring wordt extra versterkt door onze groep gepassioneerde vrijwilligers.
Word nu vrijwilliger!
Geef je op als vrijwilliger en beleef dé unieke kans om niet alleen als bezoeker de sfeer van Aviodrome te proeven, maar hier zelf ook aan te kunnen bijdragen! Uiteraard kun je op verschillende manieren een bijdrage leveren. Hieronder een kleine indicatie van de verscheidenheid aan rollen:

 • Steward: jij bent hét gezicht van Aviodrome bij binnenkomst! Je geeft onze gasten een warm welkom bij de entree of fungeert als toezichthouder bij een tentoonstelling. Hier beantwoordt je alle (brandende) vragen van onze bezoekers of voorziet ze van de leukste anekdotes en informatie over de tentoonstelling, de Nederlandse luchtvaart of de werking van een vliegtuig;
 • Rondleider: Gaan we de diepgang in over de geschiedenis van onze luchtvaart? Dat is helemaal op jouw lijf geschreven. Jij vind het harstikke leuk om een groep rond te leiden en voelt deze groepsdynamiek haarfijn aan! Laat die gasten maar komen, jij vertelt graag over de in's en outs van al onze luchtvaartgeschiedenis en neemt gasten mee in onze expositie. Deze functie heeft veel overlap met de rol als steward.
 • Dagcoördinator: Als dagcoördinator ben je het aanspreekpunt voor onze vrijwilligers en de duty manager die dag. Je checkt het rooster en zorgt voor een goede naleving hiervan. Wanneer er iets verschuift in het rooster zorg je dat iedereen hiervan op de hoogte is. Kortom een veelzijdige rol die ook leuk is wanneer je wat minder kennis hebt van de Nederlandse luchtvaart.
Onze groep vrijwilligers werken dagelijks als team om de beleving van de bezoeker te vergroten. Wanneer je start wordt je door een ervaren vrijwilliger op sleeptouw genomen om het museum te leren kennen, maar ook meer te weten te komen over de collectie. Regelmatig infomeren we alle vrijwilligers via een online platform en zijn er bijeenkomsten om kennis over te dragen. Wij zorgen voor goede bedrijfskleding en vergoeden (een deel van) je reiskosten. Koffie en thee staan altijd klaar in de vrijwilligersruimte.
Enthousiast?
Meld je meteen aan als vrijwilliger via de sollicitatiebutton en maak onderdeel uit van een onmisbaar en fantastisch team van ongeveer 180 vrijwilligers die Aviodrome samen tot een succes maken!
Wil je graag nog wat informatie of een middag meelopen? Kijk op www.aviodrome.nl of neem contact op met (vrijwilligerscoördinator) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGids
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheSport/Recreatie/Toerisme
LocatieLelystad, Flevoland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijlibema.nl/vacatures/vrijwilliger-worden-bij-luchtvaartmuseum-aviodrome/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.