Voorman Gemeente Amsterdam 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Voorman Gemeente Amsterdam 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente AmsterdamLogo Gemeente Amsterdam

Voorman sportparken Amsterdam-Oost of Zuid

Voorman sportparken Amsterdam Oost of Zuid

Voorman sportparken Amsterdam-Oost of Zuid

Uren per week 36-36 uur

Werk- en denkniveau MBO

Uren per week 36-36 uur Werk- en denkniveau MBO Salarisniveau Max € 2.666,- tot € 3.784,-

 1. Voorman sportparken Amsterdam-Oost of Zuid

 • Zorgen voor optimale sportfaciliteiten en terreinen op en rondom de sportparken in Amsterdam-Oost of Zuid en optreden als aanspreekpunt voor groenmedewerkers en gebruikers van de sportparken.
 • Zorgen dat elke Amsterdammer kan sporten en zijn talenten kan ontwikkelen.
 • Werken in een divers team met zo'n 30 collega's die zich samen inzetten voor goed onderhouden en veilige sportparken.

In de functie van voorman (m/v/x) voor de sportparken in Amsterdam-Oost/zuid, begeleid je de groenmedewerkers, verdeel je het werk en controleer je de uitvoering ervan. Je ondersteunt ook de groenmedewerkers met kennis en jouw passie voor groen. Je bent het aanspreekpunt voor de bezoekers en gebruikers van de sportparken. Ook adviseer je leidinggevenden over het verbeteren van producten en processen. Als (meewerkend) voorman heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan.

Je helpt met het onderhoud van de sportparken en zorgt ervoor dat alles goed verloopt. Als er problemen zijn, probeer je ze zelf op te lossen. Ook ben je goed op de hoogte van wat er gebeurt op de sportparken en help je daarmee de teamcoördinator en . Op deze manier maak je sporten in Amsterdam-Oost of Zuid leuker.

Daarnaast ben je altijd in contact met je hele team. Je helpt de groenmedewerkers en geeft advies aan de teamcoördinator en voor functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je luistert naar de medewerkers en staat open voor hun zorgen. Iedereen, inclusief stagiairs, vrijwilligers, arbeidsparticipanten en re-integratiekandidaten, weet dat ze bij jou terecht kunnen voor ondersteuning en advies. Ze kunnen allemaal op jou rekenen voor begeleiding.

Dit doe je op een gemiddelde dag

 • Je bekijkt de beheer- en onderhoudswerkzaamheden die op de planning staan en verdeelt die over de medewerkers. Hierbij geef je duidelijk aan wie wat wanneer en waar moet oppakken. Je houdt in de gaten hoe het werk wordt uitgevoerd en of het goed gebeurt. Als het nodig is, help je zelf ook mee.
 • Je beantwoordt vragen en meldingen die per mail binnenkomen. Zo pak je bijvoorbeeld een melding op van een sportvereniging over defecte verlichting op de sportvelden.
 • Je drinkt een kop koffie met één van de groenmedewerkers omdat je signalen hebt gekregen dat het niet zo goed gaat met deze collega. Je neemt even rustig de tijd voor een gesprek en kijkt waar je eventueel hulp kunt bieden.
 • Je volgt en kent de veiligheidsinstructies van de RIE, VCA en Arbowetgeving, en deelt deze met je team. Je controleert of de regels goed worden gevolgd. Zie je zaken die beter kunnen? Meld dit dan aan de teamcoördinator en -manager. Indien nodig, neem je ook de rol van coördinator op je.
 • Je bezoekt een van de locaties waar je verantwoordelijk voor bent en praat met een mogelijke gebruiker van de sportparken. Je vertelt hen over wat onze sportparken te bieden hebben, en ook over eventuele beperkingen.

Hier ga je aan de slag

We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We streven daarbij naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Dus wie jij ook bent: bij ons ben je van harte welkom!

De afdeling Sporthallen en -parken verzorgt de dagelijkse exploitatie en het beheer van de sporthallen en sportparken die binnen de gemeentegrenzen van Amsterdam liggen en waarvan wij als gemeente eigenaar zijn. Het beheer richt zich op de kwalitatief hoogwaardige exploitatie en het gebruik van de gemeentelijke sporthallen en -parken met tevreden gebruikers. Denk aan scholen, verenigingen en individuele sporters. Het halbeheer omvat het dagelijks beheer van de halaccommodaties, het leveren van informatie en service en het vervullen van het gastheerschap voor alle bezoekers en gebruikers van een hal. Het sportparkbeheer betreft het dagelijks beheren van alle velden, voorzieningen en terreinen op en rond de stedelijke sportparken.

Onze beheerteams zijn georganiseerd op basis van de geografische indeling van hallen en parken, namelijk Noord, Oost, Zuid en West. Deze teams bestaan uit meer dan 200 medewerkers in totaal. Het team in Oost/zuid , waar jij onderdeel van uitmaakt, heeft een aantal collega's. Het beheerteam voor de sportparken in Amsterdam Oost/zuid staat bekend om zijn dynamiek en ervaring in onderhoudswerkzaamheden. De sfeer binnen het team is informeel en ondersteunend; we helpen elkaar graag. Samenwerking staat centraal en we hechten veel waarde aan het gezamenlijk aangaan van uitdagingen.

Bij ons krijg je de mogelijkheid om opleidingen te volgen, zodat je kunt doorgroeien naar bijvoorbeeld een functie als Toezichthouder Groen of Bomen-en beplantingspecialist. Ook zijn er interessante innovatieve projecten waaraan je kunt werken, denk hierbij aan biodiversiteit (hoe houden wij de sportvelden koel) en slimme manieren van robotisering. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag met een robotmaaier, hier leiden wij je zelf voor op of het inzetten van drones bij het controleren van de velden. Heb je zelf ideeën? Deel ze met ons en misschien kan je straks aan de slag met je eigen project.

Voor deze functie voorman (m/v/x) sportparken Amsterdam-Oost/Zuid beschik je over :

 • Een afgeronde vakspecialistische groenopleiding op mbo-4 niveau, zoals terreinmeester.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het aansturen van medewerkers.
 • Een BHV-certificaat en VCA-certificaat of de bereidheid om deze te behalen.
 • Enige technische kennis. Je hebt bijvoorbeeld ervaring met het bedienen van machines, tractoren en/of bosmaaiers. Geef dit ook aan in je brief.

Daarnaast werken we af en toe in de weekenden en gaan we ervan uit dat dit voor jou geen probleem is.

Aan competenties breng je mee:

 • Samenwerken: Je kunt goed samenwerken met collega's om verschillende taken uit te voeren en zorgt voor een positieve werksfeer.
 • Resultaatgerichtheid: Je stelt duidelijke doelen voor jezelf en je team en werkt hard om deze doelen te bereiken.
 • Klantgerichtheid: Je bent vriendelijk en behulpzaam naar de gebruikers van de sportparken toe en luistert naar hun behoeften.
 • Initiatief: Je neemt zelfstandig actie en komt met ideeën om de sportparken te verbeteren en de service te optimaliseren .

Dit bieden we jou

Als voorman (m/v/x) sportparken Amsterdam-Oost/Zuid kom je ons 36 uur per week versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden.

 • Een bruto maandsalaris van € 2.666,- tot € 3.784,- (schaal 7) op basis van een 36-urige werkweek. Het exacte salaris wordt afgestemd op de opleiding, kennis en ervaring die je meebrengt.
 • Een extra bedrag van bruto € 200,- per maand (MRI-1toeslag), los van hoeveel uur je werkt.
 • Een diversiteit aan werkzaamheden en fijne werktijden. Je begint om 7 uur en eindigt je werkdag om 16 uur.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden, met daarna de mogelijkheid van een overeenkomst voor onbepaalde tijd indien je op dit moment nog geen, of een tijdelijke, arbeidsovereenkomst hebt bij Gemeente Amsterdam.
 • Indien je al een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd hebt bij de Gemeente Amsterdam, dan behoud je deze en word je overgeplaatst.
 • Een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van jouw salaris dat je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld extra pensioenopbouw of extra verlofdagen.
 • Een reiskostenvergoeding van € 0,10 per kilometer voor reizen met de auto, € 0,15 per kilometer voor reizen met de fiets en € 0,21 per kilometer voor reizen met het OV. Dit geldt tot 45 kilometer enkele reis woon-werkafstand en voor het aantal dagen dat je op kantoor werkt.
 • Voor thuiswerkdagen ontvang je een thuiswerkvergoeding van € 3,- netto per werkdag dat je thuis werkt.
 • Een pensioenregeling bij ABP, het pensioenfonds voor overheid en onderwijs.
 • Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Ons interne opleidingscentrum, de Amsterdamse School, biedt verschillende opleidingen, ontwikkeltrajecten en begeleiding in het werk waardoor je jezelf kan blijven uitdagen.
 • Een maandelijkse bijdrage in de ziektekostenverzekering.
 • Een mobiele telefoon en werklaptop behoort tot de mogelijkheden.

Ongevraagde acquisitie door bemiddelingsbureaus stellen we niet op prijs en kan leiden tot uitsluiting bij onze andere wervingsacties. Ook het ongevraagd sturen van cv's door bureaus aan onze medewerkers zien we als acquisitie. Deze cv's nemen we niet in behandeling.

Bij vragen over de functie en/of sollicitatieprocedure neem je contact op met: , sportparken Oost/zuid, via en/of .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCombinatiefunctionaris
Indicatie salaris (min – max]2666 – 3784
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAfval en milieu
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.amsterdam.nl/vacatures/voorman-sportparken-amsterdam-oost-of-zuid-e64edb5a-cf03-492d-8b90-a671e1ff29ff

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.