Volwaardig Lid Mediamatic 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Volwaardig Lid Mediamatic 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Mediamatic

  • Over

Stage videomaker

Wij zijn op zoek naar een stagiaire die video's kan maken en editen bij de afdeling PR & communicatie. Als stagiair videomaker maak je o.a. teasers voor ons programma, film je tijdens onze (online)evenementen en selecteer en bewerk je videomateriaal voor onze website en social media kanalen.

Met: Kamiel Rongen

With:

Willem Velthoven

Werkzaamheden

Primair betreft het zelf maken van videos, het verzamelen van video-en beeldmateriaal, het waar nodig bewerken en plaatsen op website en social media.
Daarnaast werk je aan:
• Bijhouden van online videoarchief
• Bewerken van videobeelden
• Verrichten van organisatorische en ondersteunende werkzaamheden voor PR & communicatie en workshops
• Meewerken aan de verspreiding van publiciteitsmaterialen

Profiel student

• Werkt goed zelfstandig
• Heeft ervaring met Final Cut Pro, Photoshop, InDesign en andere grafische- en opmaaksoftware
• Affiniteit en ervaring met film/fotografie en ontwerpen
• Organisatorische en administratieve ervaring
• Affiniteit met nieuwe media en het werk van Mediamatic

Studenten van verschillende HBO/WO studierichtingen/disciplines worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze stage. Mogelijke studierichtingen: Film- en Televisiewetenschap, Kunstacademie, Fotografie, Grafisch Ontwerp, Interaction Design, Culturele Studies, Media en Cultuur, Nieuwe Media, Communicatie, Marketing/PR. Deze functie is ook in te vullen als een werkervaringsplaats.

Wat bieden wij?

Wij bieden je de mogelijkheid verschillende facetten van de organisatie/productie van design en communicatie-uitingen te leren kennen. Je werkt van A tot Z mee aan het proces van beeldproductie. Niet alleen zul je zelf beeldmateriaal opnemen, uitzoeken en bewerken, maar je bent ook betrokken met het naar buiten brengen (promoten) ervan. Je wordt volledig betrokken bij het reilen en zeilen van de communicatie- en designafdeling van de Stichting Mediamatic en draait als volwaardig lid mee. Op die manier maak je ook kennis met ons grote, internationale netwerk.

Informatie

Om te solliciteren mail je je CV en een motivatie naar werk o.v.v. 'Stage Videomaker'. Alle bijlages meesturen als .PDFPDF dus geen .docdoc of .docxdocx bestanden. Graag een link naar je website / portfolio en / of je portfolio meesturen als .PDFPDF. Ook willen we graag horen vanaf wanneer je stage kan lopen. Wil je je stage op een andere manier invullen, vertel ons dan duidelijk wat je wilt en waarom. We nodigen je ook uit om lid te worden van de Mediamatic website en een profiel van jezelf online te zetten. Voor informatie over de stage kun je bellen naar:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMultimedia Designer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheMedia/Uitgeverijen/TV
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.mediamatic.net/nl/page/26905/stage-videomaker

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.