Vestigingsmanager Dordrecht Luba Uitzendbureau 10-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Vestigingsmanager Dordrecht Luba Uitzendbureau 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wil jij een baan met verantwoordelijkheid, een leuk team en uitdagende targets? Dan zou de baan van vestigingsmanager bij Luba wellicht een perfecte match kunnen zijn!

Over het werk

Zijn Marcha en Esmee binnenkort jouw collega's op onze vestiging in Dordrecht? Samen zorgen jullie ervoor dat alle bedrijven in de regio Drechtsteden Luba weten te vinden om de beste match te maken tussen vacatures en werkzoekenden! Jij gelooft erin dat we samen verder komen en bent de faciliterende manager die het goede voorbeeld geeft en de verantwoordelijkheid neemt over de resultaten en het functioneren van jouw collega's. Jij zorgt ervoor dat jouw team elke dag een beetje beter wordt en de klanten de optimale dienstverlening ervaren. Coachende en commerciële vaardigheden zijn dus onmisbare eigenschappen voor deze functie!

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden als vestigingsmanager?

 • Het laten groeien van de intercedenten. Dankzij jou weten zij wat ze moeten doen en is het helder wat er van ze verwacht wordt. Jij maakt jouw intercedenten elke dag beter in wat ze doen!
 • Jij bepaalt de targets en maakt de begroting. Jij bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw vestiging. 
 • Je zorgt, samen met de collega's van Corporate recruitment en District manager René, voor de juiste bezetting op op jouw vestiging.
 • Jij trekt de kar op het gebied van commercie: je ziet waar kansen liggen en pakt deze ook, je bezoekt bestaande en nieuwe klanten en doet aan relatiebeheer.

Wat wij bieden

 • Een goed lopende vestiging met fijne collega's.
 • We bieden je bij een fulltime dienstverband 25 vakantiedagen.
 • Wij hechten veel waarde aan een gezonde werk-privébalans. Met je benefit budget kan je dan ook meer vakantiedagen kopen als je dat wil. Liever werken? Je kan je benefit budget ook gebruiken om je salaris maandelijks aan te vullen of om eenmalig een groter bedrag uit te keren als je een keer wat extra's nodig hebt, lekker flexibel!
 • Het benefit budget kan je ook inzetten om via FiscFree diverse producten aan te schaffen met bruto/netto voordeel.
 • We hebben een gunstige pensioenregeling.

Wat wij vragen

Als jij het liefst vandaag als vestigingsmanager bij Luba aan de slag gaat, heb je:

 • Minimaal drie jaar ervaring in de uitzendbranche (harde eis);
 • Leidinggevende ervaring (hoeft niet per se in de uitzendbranche te zijn);
 • Rijbewijs B. Wij zorgen voor een auto.

Natuurlijk ben jij die coach met een sterke persoonlijkheid, een commerciële én klantgerichte instelling en heb jij oog voor kwaliteit. Heb je nog geen leidinggevende ervaring? We hebben voor senior intercedent een prachtig programma waarin wij jou opleiden tot manager, het Luba Management Traineeship. Wil je meer weten? Je mag altijd even bellen met Femke!

Over ons

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Er zijn meer dan 6.800 mensen aan het werk via Luba, we hebben ruim 1.100 functies in allerlei vakgebieden bij maar liefst 1.580 werkgevers. Iedere dag zetten we met meer dan 50 Luba vestigingen door heel Nederland ons in om lokaal talent te koppelen aan het juiste werk. Maar ook de ontwikkeling van onze medewerkers is belangrijk en groei en persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd. Bekijk jouw mogelijkheden https://www.werken-bij-luba/onze-functies

Ieder jaar trappen we af met een landelijke kick-off voor alle Luba medewerkers: https://www.youtube.com/watch?v=ZAgGjOzTOH

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVestigingsmanager Uitzendbureau
Indicatie salaris (min – max]3250 – 4200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrecruitment@luba.nl , 071-5166360 onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieDordrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijluba.nl/vacature/staf-hr-management/vestigingsmanager-in-dordrecht-p24

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.