Verzorgende IG / Helpende Attent Zorg en Behandeling 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Verzorgende IG / Helpende Attent Zorg en Behandeling 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij (bijna) verzorgende IG of helpende (plus) en ga jij graag aan de slag binnen een open en gemoedelijk verpleeghuis? In deze functie vervul jij een onmisbare rol in de verzorging en begeleiding van onze cliënten. Persoonsgerichte zorg is voor ons een belangrijk speerpunt. Voor jou ook? Dan ben jij de collega die wij zoeken voor onze locatie Rhederhof in Rheden!

Dit ga je doen
Als verzorgende of helpende op Rhederhof bied jij binnen de verschillende afdelingen persoonsgerichte zorg aan onze cliënten. Je houdt je bezig met ADL-activiteiten en werkt met het cliëntendossier. Je levert dagelijkse zorg en een positieve bijdrage aan de woon- en leefomgeving van de cliënt. Samen met het team kijk jij naar wat mogelijk is om zoveel mogelijk aan te sluiten bij iemands wensen en behoeften. Als verzorgende weet jij daarnaast de totale zorg te regisseren voor de cliënt en heb je contact met familie en mantelzorgers. Past deze rol bij jou?

Dit ben jij
Wij zoeken een nieuwe collega die in het bezit is van een diploma helpende (plus) op mbo-niveau 2 of verzorgende IG op mbo-niveau 3, of hiervoor in opleiding is. Jij weet de verpleegtechnische handelingen die passend zijn bij jouw niveau en deze functie goed en zorgvuldig uit te voeren. Dankzij jouw inzet ervaren onze cliënten een hoge kwaliteit van zorg én jouw collega's een prettige samenwerkingspartner. Kun jij daarnaast goed communiceren met anderen en ben je flexibel? Dan past deze mooie functie bij jou.

Dit bieden wij
Als organisatie vinden wij het belangrijk dat jij bekwaam blijft, daarom hebben wij een online leeromgeving en krijg je tijd voor scholing. Heb jij in de toekomst mogelijk de ambitie om door te groeien of je verder te specialiseren? Dan zijn die mogelijkheden er zeker! We kunnen je hier tijdens het sollicitatiegesprek al meer over vertellen.

Daarnaast kun jij bij Attent Zorg en Behandeling rekenen op deze arbeidsvoorwaarden:

  • een contract waarbij we graag samen het aantal uur en de startdatum bepalen;
  • een brutosalaris conform de cao VVT van minimaal €2237,- en maximaal €3257,- op basis van een fulltime 36-urige werkweek;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en aantrekkelijk belastingvoordeel bij de aanschaf van o.a. een fiets, laptop of je sport- meditatie- of mindfulnessabonnement.

Hier ga je werken
Als nieuwe collega ga je aan de slag op locatie Rhederhof in Rheden, waar ouderen met lichamelijke aandoeningen en-/of dementie wonen. Je bent werkzaam op de afdeling 'Posbank', waar hoofdzakelijk somatische cliënten en enkele psychogeriatrische (PG) cliënten verblijven. Je maakt deel uit van een gezellig en hecht team dat zich actief bezighoudt met de ontwikkeling van persoonsgerichte zorg. Momenteel zijn de nachtdiensten al vast ingeroosterd, waardoor je niet vaak 's nachts hoeft te werken, tenzij er sprake is van uitval van de vaste nachtdiensten.

Spreekt dit jou aan? Dan komen wij graag met jou in contact!
Locatie Rhederhof in Rheden is onderdeel van ouderenzorgorganisatie Attent Zorg en Behandeling. Wil je meer weten over onze organisatie? Lees dan hier verder: https://werkenbijattentzorgenbehandeling.nl/over-ons .

Enthousiast?
Herken jij jezelf in deze vacature en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton! Na de sluitingsdatum van de vacature nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Een referentiecheck is onderdeel van de sollicitatieprocedure en bij je indiensttreding vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen.

Nog vragen?
en Madelon Reijers, Manager Zorg, vertellen je graag meer over deze vacature. Zij zijn te bereiken op en . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de afdeling recruitment, via .

Standplaats: Rheden

Uren per week: In overleg

Opleidingsniveau: MBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2237 – 3257
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAccountancy
LocatieRheden, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijattentzorgenbehandeling.nl/ad/verzorgende-ig-helpende-plus/x7muyr/nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.