Verzorgende C/IG Nachtdiensten Topaz 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Verzorgende C/IG Nachtdiensten Topaz 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Verzorgende C/IG nachtdiensten (Huntington expertisecentrum)

 • Dienstverband en locatie

  Parttime

  Nacht

 • Reageren tot en met

  01-06-2024

 • 2024.065

 • Contactpersoon

  Sylvia van Rijn

Wil jij onze bewoners een fijne en veilige nacht bezorgen? Dan zoeken wij jou bij het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld!

Tegen het einde van de avond stap jij als verzorgende C/IG Topaz Overduin binnen om jouw nachtdienst te beginnen. Het is stil op de afdeling, de meeste bewoners zijn al naar bed. Een enkele bewoner zit nog voor de televisie. Je gaat hier gezellig bijzitten, maakt een praatje en begeleidt de bewoners naar bed. Als 's nachts het alarm afgaat in één van de kamers kijk je of de bewoner hulp nodig heeft. Jij stelt de bewoner gerust en biedt zorg en ondersteuning waar dat nodig is. Het is jouw missie om onze bewoners een veilige en fijne nacht te bezorgen. Met het opkomen van de zon worden de eerste bewoners wakker. Afhankelijk van de situatie help jij hen uit bed of vertel je dat ze nog even door kunnen slapen. Na het schrijven van de rapportage en de overdracht aan jouw collega's zit jouw dienst er alweer op.

Zie jij jezelf al helemaal werken in deze uitdagende functie ? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega voor het nachtteam van de Huntington-afdelingen! Heb je geen ervaring op gebied van de ziekte van Huntington? Geen probleem! Je krijgt van ons vakgerichte cursussen, een buddy op de werkvloer en een gedegen inwerkprogramma. Topaz Overduin is wereldwijd het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington en is Topcare gecertificeerd. Kortom, er is veel kennis en expertise in huis om goede zorg te verlenen en jou van de benodigde kennis te voorzien. Bekijk de video hieronder om alvast een indruk te krijgen van de doelgroep en wie weet is dit de baan die bij jou past en kom jij ons team versterken!

Benieuwd of dit iets voor jou is? Wij gaan graag met jou in gesprek! Wij hebben vacatures op de verschillende Huntington-afdelingen: verzorgend/begeleidend, begeleidend, opname en Huntington in combinatie met complex gedrag. Samen kijken wij waar jouw nieuwe uitdaging ligt!

Wat breng je mee?

Jij neemt een flinke dosis positiviteit mee en staat daarnaast stevig in je schoenen. Jij houdt van een uitdaging en weet hoe je moet handelen in een complexe situatie. Jij bent leergierig, nieuwsgierig en wil graag kennis en ervaring opdoen. Uit jouw profiel blijkt dat jij:

 • In het bezit bent van een mbo diploma verzorgende C/IG niveau 3;
 • Een echt nachtdier bent en graag 's nachts werkt.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Het salaris voor een verzorgende C bedraagt maximaal € 3.013,60 bruto per maand (FWG 30). Het salaris voor een verzorgende IG bedraagt maximaal € 3.256,53 bruto per maand (FWG 35) bij een 36-urige werkweek;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met daarna mogelijk een verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een baan bij het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld!;;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Verpleeg- behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin is een grote locatie gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. In Topaz Overduin wonen 190 bewoners verdeeld over drie doelgroepen: mensen met dementie, met psychiatrische klachten en met de ziekte van Huntington. Topaz Overduin is wereldwijd het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington en heeft het Topcare predikaat voor Huntingtonzorg. Binnen Topaz Overduin wordt hard gewerkt aan een nieuwe, moderne woonvoorziening voor bewoners met de ziekte van Huntington. Deze verbouwing wordt medio 2024 afgerond.

De 420 medewerkers van Overduin werken met passie en grote betrokkenheid en zijn gedreven om de beste kwaliteit zorg te bieden. De sfeer is er warm en collegiaal. Er is altijd iets te beleven in het pand of in de mooie tuin. Overduin staat midden in de Katwijkse samenleving. Dat merk je bijvoorbeeld aan het grote aantal vrijwilligers (ongeveer 260) dat binnen Overduin actief is.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Solliciteren kan snel en makkelijk, eventueel zonder cv en motivatiebrief. Zit je nog met vragen of heb je twijfels om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open om vragen te beantwoorden en nemen de twijfels graag bij je weg! ) vertelt je graag meer over de locatie en de doelgroep. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je appen of bellen met onze Recruiter Sylvia van Rijn ).

Als je bij ons start, vragen we je om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te leveren. Deze mag maximaal drie maanden oud zijn en wordt door ons vergoed.

Topaz. Het hele leven telt

Solliciteren

Deze vacature is beschikbaar op meerdere locaties.
Maak hieronder uw keuze.


Topaz: logo

Topaz

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig Nachtdienst
Indicatie salaris (min – max]3013 – 3013
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieLeiden, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtopaz.nl/vacature/verzorgende-cig-nachtdiensten-huntington-expertisecentrum/1407

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.