Verpleegkundig Specialist IC Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Verpleegkundig Specialist IC Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Werken bij het ETZ | Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis

Verpleegkundig Specialist IC

32 - 36 uren

3.736 - 5.473

Sluitingsdatum: 02-06-2024

Onbepaalde tijd

Wat ga je doen als Verpleegkundig Specialist Intensive Care?

 • Je volgt patiënten op die een langdurig of impactvol IC-traject zijn ondergaan en hebt daarbij aandacht voor alle facetten, zowel lichamelijk, psychosociaal als op cognitief gebied.
 • Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van zorg en bent de schakel tussen de Intensive Care, verpleegafdelingen, transmurale instellingen en de thuissituatie om de transities van de patiënt tussen de verschillende afdelingen en instellingen goed te laten verlopen.
 • Je coacht verpleegkundigen op de afdeling in pre- en post-IC zorg.
 • Je hebt aandacht voor de naasten en inventariseert welke ondersteuning nodig is.
 • Je neemt deel aan verbeterprojecten, wetenschappelijk onderzoek, werkgroepen en commissies, zoals 'de slimme pleister' en inzet van de VR-bril, om constant onze kwaliteit van zorg voor pre- en post-IC patiënten te verbeteren.
 • Je werkt veel buiten de Intensive Care, maar bent wel onderdeel van het team. Samen met je collega Verpleegkundig Specialist bouw je de functie uit en gaan jullie de zichtbaarheid van de Verpleegkundig Specialist op de Intensive Care vergroten.

Je arbeidsvoorwaarden

 • Salaris & toeslagen
  Je krijgt een salaris van minimaal € 3.376 ,- en maximaal € 5.473 ,- volgens FWG 60, afhankelijk van opleiding en ervaring en bij 36 uur (fulltime). Vanaf juni 2024 kan dit verhoogd worden tot € 5.746,- in verband met de nieuwe CAO. Naast je salaris krijg je vakantietoeslag, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, kilometervergoeding en aanvulling bij reizen met de fiets. Deze functie valt onder de generieke functie Verpleegkundig Specialist. - Arbeidsovereenkomst
  Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Als Verpleegkundig Specialist ga je 32 tot 36 uur per week werken. - Vakantie & extra's
  Je krijgt bij fulltime (36 uur) jaarlijks 20 vakantiedagen en 57 uur persoonlijk levensfasebudget, ook inzetbaar voor verlof. Kies zelf je extra's uit o.a. fiscaal voordeel op een fiets, mobiele apparatuur en fitness. - Snel op je werk en thuis
  Onze twee locaties ETZ Elisabeth en ETZ TweeSteden liggen centraal in Nederland in de gezellige stad Tilburg. Beide locaties zijn uitstekend bereikbaar met alle vervoersopties. Je zult werkzaam zijn op locatie ETZ Elisabeth. ## Zo buitengewoon ben jij - Je beschikt over een afgeronde MANP opleiding en bent ingeschreven in het Verpleegkundig Specialisten Register. - Je hebt werkervaring als Verpleegkundig Specialist en het is een pré als je werkervaring als Verpleegkundig Specialist Intensive Care hebt of een achtergrond als Intensive Care of High Care verpleegkundige. - Je bent proactief, zelfstandig en doortastend. - Je durft je hoofd boven het maaiveld uit te steken en buiten de gebaande kaders te denken. - Je bent stressbestendig, kan daarbij prioriteiten stellen en je grenzen bewaken. - Je bent leergierig en hebt ambitie om je blijvend te ontwikkelen als professional. ## Hier ga je werken

Verdeeld over twee locaties, Elisabeth en TweeSteden, behoren we tot een van de grootste IC's van Nederland, met een focus op acute en neurologische zorg. Onze IC op locatie Elisabeth is een level 3 IC en maakt deel uit van het Traumacentrum, met een bovenregionale rol in neurochirurgie.

Met een groot aantal professionals (ca. 155 fte) in diverse teams hebben we een actieve rol in de acute zorgketen, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Het werven van gekwalificeerd personeel en het aanpassen aan professionele ontwikkelingen zijn cruciaal. We hebben ambitieuze plannen voor de toekomst, zoals nieuwbouw voor acute zorg, het uitbouwen van ons opleidingscentrum voor CZO opleidingen en het verbreden van IC-zorg buiten onze muren.

Als team zijn we niet alleen verantwoordelijk voor onze eigen IC, maar richten we ons op de hele zorgketen voor acute patiënten, met nieuwe initiatieven zoals IC-verpleegkundigen op consultatiebasis en samenwerking met revalidatiecentra. Dankzij onze bovenregionale functies en level 3 status is ons werk zeer interessant en gevarieerd. We stellen hoge eisen aan scholing om de professionele ontwikkeling van ons team te waarborgen.

Manon Bouman

zorgmanager

Sollicitatieproces

Wat kun je verwachten als je bij het ETZ solliciteert? Na de volgende 5 stappen mogen we jou feliciteren met je nieuwe baan. Solliciteer je als medisch specialist? Dan is het proces anders en vind je de stappen in de vacature.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerpleegkundig Specialist
Indicatie salaris (min – max]3376 – 5473
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieTilburg, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.etz.nl/vacature/verpleegkundig-specialist-ic/?route=external

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.