Verhuurpartner Dakkoffer Online 16-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Verhuurpartner Dakkoffer Online 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Dakkoffer Online

Contact

Kolding 8 (Hoofdkantoor)
2993 LN Barendrecht

+31 (0)85-489 589 6

Verhuurpartner worden

  1. Thule

DakkofferOnline is een van de grootste verhuurbedrijven van Nederland! U kunt bij ons terecht voor dakkoffers, dakdragers, fietsendragers en sneeuwkettingen.

Vanuit ons hoofdkantoor in Barendrecht stuurt DakkofferOnline een netwerk van 58 locaties aan. In de vakantieperiodes kunnen we vanuit de verhuur 3000 dakkoffers de weg op sturen, die heel Europa door reizen.

Door Verhuurpartner te worden van DakkofferOnline, vergroot u uw servicepakket.

U krijgt via ons extra klanten en u maakt met minimale inspanning extra omzet en het moooiste: u hoeft als partnerlocatie niets te regelen! Stellingen, dakkoffers, dakdragers en alles wat nodig is wordt aan u geleverd. Daarnaast hebben op ons hoofdkantoor in Barendrecht een hecht en gedreven team klaarstaan ter ondersteuning.

Wij vragen van onze partners een ruimte voor een collectie basiskoffers (10 tot 15 koffers). Een plek waar (voor)gemonteerd kan worden en een medewerker/monteur die de montage op zich wil nemen. Per montage hoeft niet meer dan 15 minuten gerekend te worden.


Kolding 8 (Hoofdkantoor)

2993 LN Barendrecht

+31 (0)85-489 589 6

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Verhuur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieBarendrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://dakkofferonline.nl/verhuurpartner-worden

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.