Veiligheidsspecialist (16-24 uur) Lincks Personal Recruitment 13-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Veiligheidsspecialist (16-24 uur) Lincks Personal Recruitment 13-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Rechterhand van de QHSE manager. Dat is de uitdaging die jou ligt te wachten als Veiligheidsspecialist bij deze internationale organisatie actief in de agrarische sector. Vanuit het kantoor in regio Dordrecht dragen jullie samen zorg voor een veilige & gezonde werkomgeving en denk je actief mee over optimalisatiemogelijkheden. Naast het voorbereiden van audits en het oppakken van administratieve taken, ben je met regelmaat op de imposante productielocatie te vinden waar je controles uitvoert en adviseert over QHSE vraagstukken.

Sta jij aan het begin van jouw carrière of breng je al wat meer ervaring mee? In beide gevallen nodigen we je van harte uit om te reageren. Passie voor veiligheid is immers het allerbelangrijkste!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Aan de slag bij een wereldwijde speler in de agrarische sector! Op verschillende locaties wereldwijd produceren zij hun eigen product met als missie duurzamere oplossingen. Deze grondstoffen worden afgenomen door diverse tuin- en landbouwbedrijven. Met ruim 125 collega's in Nederland en 2 super moderne fabrieken zijn zij hard groeiende en op zoek naar versterking in het team veiligheid. De organisatie is volop in ontwikkeling en daardoor zijn er voor jou ook mooie kansen om jezelf uit te dagen en mee te groeien met het bedrijf.

Op het hoofdkantoor in regio Dordrecht zijn zo'n 40 medewerkers werkzaam en hier bevindt zich ook de imposante, moderne productielocatie met meerdere verpakkingslijnen langs de Maas. Jij gaat als Veiligheidsspecialist in deze rol de QHSE afdeling voor 16 of 24 uur per week versterken. Een fulltime werkweek bestaat bij dit internationale bedrijf uit 38,75 uur waarbij je samen met jouw collega's de QHSE Manager ondersteunt in de breedste zin van het woord.

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor deze vacature verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl! 

Functie-informatie

Jouw passie voor veiligheid komt goed van pas in deze nieuwe uitdaging als Veiligheidsspecialist. Jij gaat namelijk het team versterken en ondersteunt de QHSE manager met alle voorkomende werkzaamheden. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het creëren van een veilige, gezonde werkomgeving binnen de productie-omgeving. Naast de administratieve werkzaamheden vanuit het kantoor, ben je ook met grote regelmaat op de werkvloer te vinden waar je werkinspecties doet en collega's meeneemt in veiligheidstrainingen. Ook het up-to-date houden van de BHV-organisatie valt binnen jouw takenpakket. Daarnaast houd jij je bezig met zowel interne als externe veiligheidsaudits en handel je meldingen op het gebied van veiligheid netjes af.

Continu verbeteren en de hoogste veiligheid waarborgen is het doel en daarom neem je deel aan overleggen, waar je verbetervoorstellen initieert en begeleidt. Verder houd je je dagelijks bezig met:

 • Het veiligheidsmanagementsysteem beheren en onderhouden;
 • Uitvoeren en beheren van RI&E's en toezicht houden op de actiepunten die hieruit voortvloeien;
 • Het register van gevaarlijke stoffen beheren;
 • Je onderzoekt, analyseert en rapporteert ongevallen en ongevallen die bijna gebeurd zijn.

Uiteraard heb je ook een adviserende rol. Niet alleen richting het management, maar ook richting jouw collega's. Door jouw ruime kennis over veiligheid kunnen de medewerkers met al hun vragen bij jou terecht!

Functie-eisen

Met jouw ondernemende, nauwkeurige en enthousiaste karakter lever je graag een belangrijke bijdrage op het gebied van veiligheid bij deze internationale speler. Je denkt dan ook actief mee over verbetermogelijkheden en initieert voorstellen. Om dit voor elkaar te krijgen heb je jouw communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht hard nodig. Je bent dan ook niet bang om gevraagd en ongevraagd advies te geven aan jouw collega's en het management. Verder ben je resultaatgericht, werk je graag zelfstandig, maar ben je ook een echte teamplayer. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in de richting van veiligheidskunde (MKV of HKV)
 • Heb je al werkervaring in een soortgelijke rol? Dan worden we daar erg blij van;
 • Kennis en ervaring met ISO 9001 en ISO 14001. Daarnaast ben je natuurlijk op de hoogte van andere relevante wet- en regelgeving;
 • Communicatief sterk in zowel het Nederlands als Engels. 

Aanbod

Als Veiligheidsspecialist bij deze wereldwijde speler heb je flexibele werktijden. Zo krijg je de vrijheid om jouw werktijden zelf in te delen tussen 07:00 en 18:00. Daarnaast kom je terecht in een gezellig team waar je samen met jouw collega's een mooie bijdrage levert aan het succes van het bedrijf. Ook krijg je uiteraard de mogelijkheid om binnen jouw vakgebied meer te leren over de rol binnen dit bedrijf. Dit doe je aan de hand van opleidingen en cursussen, maar ook jouw collega's die je een handje helpen. Verder bieden we jou:

 • Een goed bruto maandsalaris tussen de €3500 en €4000 op fulltime basis en natuurlijk afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • Direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een variabele beloning, welke afhankelijk is van het wereldwijde resultaat en maximaal 11% van het bruto jaarsalaris bedraagt;
 • Goede aanvullende voorwaarden zoals 27 vakantiedagen, een pensioenregeling, collectieve ziektekostenverzekering en reiskostenvergoeding;
 • Een uitdagende baan tussen de 16 en 24 uur per week;
 • Aan de slag op een mooi kantoor in regio Dordrecht!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelLasrobotbeheerder
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensinfo@lincks.nl , 31628340005 onbekend
Type contractVast
BrancheFMCG
LocatieZwijndrecht, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.