Vakleerkracht Gymnastiek Koninklijke Auris Groep 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Vakleerkracht Gymnastiek Koninklijke Auris Groep 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vakleerkracht Gymnastiek

Vacaturenummer: 1707497

 • 8 - 16 uur

 • HBO

Wat ga je doen

Als vakleerkracht bewegingsonderwijs geef je 2 dagen per week les aan de groepen 1 t/m 8. Jij zorgt ervoor dat de leerlingen zich motorisch ontwikkelen. Je werkt met leerlingen die een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben en/of slechthorend zijn. Dit vraagt expertise van jou als vakleerkracht. Jij zorgt ervoor dat elke leerling zich ontwikkelt in jouw lessen en het plezier van het bewegen ervaart.

Je staat er uiteraard niet alleen voor. Binnen de school maak je deel uit van een multidisciplinair team. Samen met dit team zorg jij voor een optimaal leerklimaat voor elke leerling, waarin jij ze laat zien dat beweging belangrijk en vooral leuk is!


Wat bieden wij jou

Iedere dag opnieuw zetten professionals zich in voor het gemeenschappelijke doel. Auris biedt ruimte voor elke professional met zijn eigen expertise. Dit maakt de werkomgeving van Auris dynamisch, leerzaam en uitdagend. Een werkomgeving waarin jij als professionele doorgaat in ontwikkeling bent.

Een goede start van jouw loopbaan bij Auris vinden wij belangrijk. Daarom krijg jij, voordat je aan de slag gaat in je team, een intensief inwerkprogramma aangeboden als onderdeel van onboarding. Op een mooie, externe locatie leer jij in twee dagen nieuwe collega's kennen, krijg je een aantal praktijkgerichte/ervaringscursussen en nemen wij jou mee in onze doelgroep en Auris als expertise organisatie.

Daarnaast biedt Auris jou;

 • een boeiende doelgroep
 • werken met kleine groepen in een uitstekende accommodatie
 • een enthousiast multidisciplinair team met een open, collegiale sfeer
 • een uitdagende en afwisselende baan voor 3 dagen per week, de werkdagen worden in overleg vastgesteld
 • een aanstelling voor 8 - 16 uur per week voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Werkdagen worden in overleg vastgesteld
 • salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO PO, schaal LC, afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 5.862,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling
 • aansluiting bij pensioenfonds ABP

 • Bij start van je nieuwe baan een volledig verzorgde tweedaagse als onderdeel van onboarding

 • Een baan waarin je werkt met en voor een interessante en boeiende doelgroep

 • Een eindejaarsuitkering (8,33%), vakantiegeld (8%) en goede pensioenregeling

Waar ga je werken

Auris Florant in Tilburg is een school voor leerlingen van 3 tot 13 jaar. Wij verzorgen onderwijs aan leerlingen die moeite hebben met taal. Problemen met bijvoorbeeld spreken, woorden onthouden en duidelijk maken wat hij of zij bedoelt. Het leeraanbod op school is evenwichtig, past bij de uitdagingen die de leerling nodig heeft om te presteren. De leerdoelen zijn duidelijk en de weg naar het einddoel is zonder omwegen. De leerling wordt uitgedaagd om al zijn mogelijkheden te benutten. Vanuit een ontwikkelingsgerichte visie op onderwijs begeleiden we onze leerlingen.

Wie ben jij

De woorden communicatief, reflectief en zelfstandig omschrijven jou. De samenwerking met diverse disciplines binnen de school verloopt bij jou uitstekend.
Daarnaast neem jij mee:

 • een hbo diploma leraar lichamelijke opvoeding (ALO)
 • affiniteit met de doelgroep; structuur en voorspelbaarheid
 • in staat om gevarieerde gymlessen te verzorgen met veel ruimte voor differentiatie; zowel motorisch als pedagogisch
 • een flexibele instelling, initiatiefrijk en bereid tot het oppakken van schooltaken
 • een EHBO en BHV diploma of bereidheid deze trainingen te volgen
 • bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

Ben jij enthousiast geworden

Dan maken we graag kennis met jou! Via onderstaande knop kan je solliciteren tot en met 27 mei aanstaande. De sollicitatiegesprekken worden doorlopend gevoerd. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij , , via

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren bij Auris

Het sollicitatietraject bij Auris loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatie op de genoemde functie-eisen.

Dit kan telefonisch zijn, of per mail.

Eerste gesprek

Er volgt een kennismakingsgesprek op locatie over jouw ervaring, interesses en wat we elkaar te bieden hebben.

Tweede gesprek

In dit gesprek zoeken we de verdieping op, dit kan bijvoorbeeld aan de hand van een casus. Ook maak je kennis met potentiële nieuwe collega's.

Aanbod

We doen je graag een aanbod om te starten bij Auris! Na jouw akkoord vraag je je VOG aan en ontvang je je arbeidsovereenkomst.

Onboarding

Je start jouw loopbaan bij Auris met een tweedaagse onboarding op een externe locatie. Zo ben jij volledig op de hoogte en klaar voor de eerste werkdag op locatie.

Vragen?

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of wil je meer weten over werken bij Auris?
Neem dan contact op met onze corporate recruiter Rosemarie Siegers.

WERKEN BIJ AURIS.

© 2024 Werken bij Auris

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Lichamelijke Opvoeding
Indicatie salaris (min – max]5862 – 5862
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 16
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieTilburg, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.auris.nl/vacatures/vakleerkracht-gymnastiek-2-4

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.