Vakbondsbestuurder Regio Utrecht CNV Vakmensen.NL 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Vakbondsbestuurder Regio Utrecht CNV Vakmensen.NL 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Vakbondsbestuurder | CNV Vakmensen | 32 uur | Regio Utrecht

Diplomatieke vakbondsbestuurder die ook boven op de barricades klimt

Onrecht raakt je, daardoor kom je in beweging, je wilt verandering bewerkstelligen.  Je werkt graag samen met werkgevers, werknemers en alle instanties daaromheen – om tot jouw doel te komen: een beter werkend Nederland!

>> Wil jij verschil maken? Dan leren wij je wat nodig is om dat voor elkaar te krijgen. <<

Wat je gaat doen als vakbondsbestuurder

·       Jouw baan is meer dan afwisselend. Zo wissel je na een lange cao-bespreking je nette schoenen om voor exemplaren met een stalen neus, voordat je je gezicht op de werkplek laat zien.

·       Jij onderhandelt – stevig als het moet – over cao of sociaal plan om daarna tekst en uitleg te geven aan de werknemers. Je staat in kantines om de (niet-)leden toe te spreken en informeert je leden ook schriftelijk.

·       Heb je affiniteit met een bepaald onderwerp rond werk, dan zorg je dat dat onderwerp overal op de agenda komt.

·       Je bewaakt jouw speelveld en zorgt dat je daarbinnen zichtbaar bent: waar is behoefte aan vanuit leden en wat draag je uit om nieuwe leden aan te trekken? Jij speelt in op gevraagde thema’s; van eerder stoppen met werken tot een gezonde werk-privébalans.

·       Zodra er een reorganisatie of faillissement in het nieuws komt, ben jij snel gevonden door de media voor een reactie.

·       Binnen de verschillende bedrijven werken we met vrijwilligers; bij CNV Vakmensen noemen we hen kaderleden. Jij werft en coacht ze!

·       Je praat namens CNV vakmensen mee over het verlengde van jouw dagelijkse praktijk. Zo neem je bijvoorbeeld zitting in fondsen met betrekking tot veiligheid of ontwikkeling.

“Wij zijn echt laagdrempelig. Leden hebben gewoon onze 06-nummers. Zo meteen spreek ik iemand die een vraag heeft over zaken op zijn loonstrook.” Eén van onze vakbondsbestuurders.

Als vakbondsbestuurder …

·       Werk en denk jij op minimaal hbo-niveau.

·       Weet je als generalist (al snel) voldoende over arbeidsrecht, maar je laat je graag uitvoerig informeren door de jurist.

·       Schakel je snel tussen emoties en taken. Want na een intens overleg over een faillissement sta je op de werkplek in het kader van zichtbaarheid.

·       Stel je in alles prioriteiten en behoudt focus.

·       Ben je als mensen-mens oprecht geïnteresseerd in de ander en zijn beweegredenen.

·       Ben je ook kritisch; is het loonstelsel wel eerlijk verdeeld?

·       Snap je dat wanneer je je hoofd boven het maaiveld uitsteekt, je niet iedereen tevreden stemt.

 

Werken bij CNV Vakmensen

CNV Vakmensen, een vereniging met alleen al in Midden-Nederland duizenden leden. Wij zetten ons in voor doeners in de industrie, voeding, vervoer, bouw, handel en dienstverlening. Bij CNV Vakmensen komen we in actie; met elkaar en voor elkaar. Omdat iedereen een goed werkend Nederland verdient.

Wat je krijgt als vakbondsbestuurder

·       Startsalaris tussen de € 3.640 en € 4.938 per maand – bij een fulltime dienstverband – en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Doorgroei naar de functionele schaal tot maximum € 5.785,-.

·       Alles wat je nodig hebt voor het uitoefenen van je functie! Auto, tablet, laptop, telefoon …

·       In de regio werk je samen met 17 collega’s: 4 juristen, 4 vakbondsconsulenten, 2 vrijwilligersconsulenten, 7 bestuurders.

·       Jouw inwerktraject is stevig en passend; maar ook daarna helpen we je om altijd bij te blijven qua kennis en kunde; dat staat nog los van je persoonlijk ontwikkelbudget.

·       Geniet van 26 vakantiedagen en vul deze aan met 26 atv-dagen per jaar, op fulltimebasis.

·       Werk waar het jou uitkomt, maar we zien je graag ook met regelmaat op kantoor.

Vakbondsbestuurder jouw baan?

Wil jij als vakbondsbestuurder daar zijn waar je nodig bent voor (toekomstige) leden? Reageer dan door gebruik te maken van: cnv.easycruit.com t.a.v. Michiel Wallaard.  Toch nog een vraag, bel dan met Michiel Wallaard 06- 2047 1892. 

Een assessment hoort bij de sollicitatieprocedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHoofdmonteur Midden- En Hoogspanningsinstallaties
Indicatie salaris (min – max]3640 – 5785
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevenshr@cnvvakmensen.nl , 31618710901 https://www.cnvvakmensen.nl
Type contractVast
BrancheZakelijke dienstverlening, Overheid/Non-profit
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://cnv.easycruit.com

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.