Vakantiewerk 's Heeren Loo Zorggroep 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Vakantiewerk ’s Heeren Loo Zorggroep 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Werken bij 's Heeren Loo

 • Ik ben...
  • Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)
  • Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)
  • Alles over Werken en leren
Logo Werken bij 's Heeren Loo

 1. Vakantiewerk en Bijbaan in Voorst binnen de gehandicaptenzorg

Op zoek naar betekenisvol werk naast je studie of tijdens je vakantie? Waarom niet werken met mensen die een verstandelijke beperking hebben? Bij ons kun je aan de slag! En als je het leuk vindt, kan het zelfs je vaste bijbaan worden!

In het kort

 • Voorst
 • 2016 tot 2672 euro
 • nr. 14857

Je kunt reageren t/m 31-05-2024

Jouw recruiter

Marloes de Vries

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Tijdens je studie heb je waarschijnlijk al veel geleerd. Waarom zou je die kennis niet in de praktijk brengen en tegelijkertijd waardevolle werkervaring opdoen? Een vakantiebaan bij 's Heeren Loo biedt jou die kans!

Je zult werken op onze locaties in Voorst, waar ouderen en ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking wonen. Omdat de cliënten ouder worden, hebben ze vaak meer zorg en aandacht nodig.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland.

Hoe ga je helpen?

Je taken variëren, afhankelijk van de doelgroep waar je mee werkt. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en begeleiding van onze bewoners. Denk aan het ondersteunen bij dagelijkse activiteiten, het organiseren van ontspanningsactiviteiten, of gewoon samen een wandeling maken. De bewoners hebben diverse interesses en passies waar ze graag over vertellen. Daarnaast sta je klaar om je collega's te ondersteunen waar nodig.

Dit ben jij

Als startende begeleider ben je nog in ontwikkeling en sta je open om te leren.

Op dit moment volg je een opleiding binnen de gezondheidszorg/welzijn en zoek je naar een baan die past naast je studie. Denk aan je vrije dagen van school, de weekenden en vakanties.

Dit bieden wij

 • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2016 euro en 2672 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
 • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
 • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
 • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
 • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Over 's Heeren Loo

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Wil je weten wat de mogelijkheden voor jou zijn als ?

Bel, app of mail met Marloes de Vries (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

#LI-MD1

Solliciteren

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Contact

In een (telefoon)gesprek onderzoeken we graag wat jouw talenten.

Eerste gesprek

Kennismaking met de manager of een collega uit het team.

Voorstel en Start

Beiden enthousiast? Dan doen wij jou een passend aanbod!

Werkt op ma, di, wo en do

 • Apeldoorn
 • 2016 euro tot 2672 euro

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider
Indicatie salaris (min – max]2016 – 2672
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieZwolle, Overijssel,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/vakantiewerk-en-bijbaan-in-voorst-binnen-de-gehandicaptenzorg-1069455

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.