Vakantiewerk Pleyade 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Vakantiewerk Pleyade 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Verschillende locaties

Geen beroepsopleiding

FWG 15

Jobalert

" * " geeft vereiste velden aan

Direct naar

 • Dit is jouw baan
 • Dit bieden wij
 • Dit ben jij

Kenmerken

Je gaat werken aan de verschillende locaties van Pleyade

Een parttime dienstverband

Solliciteren kan tot en met 1 juli 2024

Lekker verdienen en werken wanneer jij wil; wie wil dat nou niet? Wil jij iets betekenen voor een ander en werkervaring op doen? Wil jij flexibel werken, maar wel de vastigheid van een langdurig contract? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De glimlach van een bewoner. Een dankbare blik. Een goed gevoel wanneer je naar huis gaat. Talloze kleine geluksmomentjes in een werkdag: dát is werken bij Pleyade.
Pleyade heeft verschillende locaties in Arnhem, Elst, de Liemers en Wolfheze. Genoeg opties om dichtbij huis te werken!

Dit is jouw baan

Bij Pleyade leeft de bewoner zijn/haar eigen leven. Jij helpt daar waar nodig. Vanuit de functie die het beste aansluit op jouw ervaring en opleiding. Bijvoorbeeld een in de zorg. Dan ondersteun je bewoners bij het opstaan en naar bed gaan, de persoonlijke verzorging en eetmomenten. Maar Pleyade biedt nog veel meer dan dat! Wat dacht je van werken in één van onze mooie horecagelegenheden of samen met de bewoners leuke activiteiten ondernemen? Altijd in overleg met een enthousiast en vriendelijk team.

Dit bieden wij

 • Je verdient minimaal € 13,78 per uur ! Dit is exclusief onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Hoeveel je precies gaat verdienen hangt af van jouw opleiding en opleidingsjaar.
 • Wij bieden alle medewerkers met een bijbaan een eerste contract aan voor 7 maanden (minimaal 2 uur per week). Waarom? Omdat wij geloven in jou en hopen dat je blijft! Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden? Vakantie? Dan kan jij bij ons lekker veel uren maken! Kortom: een baan die prima te combineren is met de tijd die jij nodig hebt voor jouw opleiding.
 • Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, je kan bijvoorbeeld een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.
 • Wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!
 • En last but nog least: fijne collega's!

Dit ben jij

Je bent betrokken, enthousiast en wil graag iets betekenen voor een ander. Je kunt zelfstandig werken en vindt het niet vervelend om hulp te vragen als je er even niet uitkomt.

Direct naar

 • Dit is jouw baan
 • Dit bieden wij
 • Dit ben jij

Uren

Werklocatie

Verschillende locaties

Niveau

Geen beroepsopleiding

Dienstverband

Parttime

Solliciteer tot en met

Maandag 1 juli 2024

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelZorgbegeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheAccountancy
LocatieArnhem, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijpleyade.nl/vacatures/meer-dan-vakantie

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.