Trainer Trucktechniek Innovam 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Trainer Trucktechniek Innovam 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Innovam

Trainer Trucktechniek, 32 - 40 uur per week

Werknemer

Autotechniek

€ 3.421 tot € 4.887 / maand

Weet jij alles van trucktechniek af en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder.

Taken

Jij komt je bed uit voor het overdragen van truck technische kennis! Niets mooier dan dat een cursist je na een training mailt om je persoonlijk te bedanken toch? Bij Innovam Truckwise krijg je elke dag de kans om te werken aan de professionele groei van je cursisten én die van jezelf als trainer. Je verzorgt technische trainingen voor zowel leerlingen als vakvolwassen technici, je leidt nieuwe APK keurmeesters op en verzorgt trainingen voor onze opdrachtgevers. Je bereidt trainingen voor en je zorgt dat alle benodigde leerhulpmiddelen op de juiste wijze worden opgesteld. Je controleert tevens het trainingsmateriaal en bewaakt - samen met je collega's - de kwaliteit van het trainingsaanbod. Bovendien vind je het leuk om cursisten te adviseren en te enthousiasmeren voor andere trainingen van Innovam en daarmee bij te dragen aan de groei van Truckwise.

Innovam Truckwise speelt door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, gericht in op de actuele scholingsbehoeften. Samen met je directe collega's denk je na over nieuwe manieren om de overdracht van kennis en vaardigheden in een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie te verzorgen om zo een 'leven lang leren' mogelijk te maken.

Check hier de video: https://youtu.be/o3nXEyZGHeA

Vereisten

Wij zijn op zoek naar een ondernemende, flexibele en representatieve trainer. Heb je nog geen ervaring als trainer, maar ben je nu bijvoorbeeld werkzaam als leermeester of monteur in de truckbranche? In dat geval leiden wij je graag op!

Jouw enthousiasme voor je vak is aanstekelijk. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast kun je goed zelfstandig werken en is werken onder tijdsdruk je niet vreemd. Uiteraard ben je klant- en service gericht.

Om als trainer trucktechniek aan de slag te gaan:

 • heb je bedrijfsautotechniek opleiding op minimaal mbo 3 niveau;
 • is het een pre dat je een APK keurmeester diploma hebt;
 • beschik je over didactische ervaring of heb je hier affiniteit mee;
 • heb je ervaring met MS Office

We geven trainingen door het hele land en zoeken nu met name een trainer voor onze locatie in Nieuwegein. Het komt vast ook weleens voor dat je op één van onze andere locaties een training verzorgt. Dit is voor jou geen probleem.

Benefits

De mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen zijn bij ons praktisch oneindig. Want we zijn een opleider, dus vinden we het opleiden van onze eigen mensen minstens zo belangrijk. We willen een sociale en stabiele werkgever zijn, waar jij net als je collega's op kunt bouwen. Heb je nog geen ervaring als trainer en ben je nog niet in het bezit van een didactische aantekening, dan bieden we een uitgebreide basisopleiding didactiek en pedagogiek. Deze opleiding wordt door Innovam vergoed. Op basis van een fulltime dienstverband krijg je:

 • een bruto maandsalaris tussen €3.421 en € 4.887 voor ervaren trainers. Geen ervaring als trainer dan start je in schaal 9 (tussen €2.891 en €4.130)
 • 24 vakantiedagen op jaarbasis, de dag na Hemelvaart én de dag na kerst vrij
 • een persoonlijk budget waarmee je de bovenste 5,26 % van je salaris naar eigen inzicht kan gebruiken om bijvoorbeeld extra verlofdagen te kopen
 • aantrekkelijke mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling, waaronder een volledige vergoeding van opleidingskosten tot € 2.000
 • pensioenregeling waarbij wij 79% van de premie betalen
 • een WIA-verzekering en een tegemoetkoming in ziektekosten
 • sporten met korting

Heb je interesse en herken jij jezelf in dit profiel? Klik dan op de button om te solliciteren.Voor meer informatie neem contact op met Bert Broesder, Teamcaptain Truckwise, of , , .

Bijgewerkt: 15 uur geleden

Innovam

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnical Trainer
Indicatie salaris (min – max]3421 – 4887
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieNieuwegein, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://join.com/companies/innovam/11237557-trainer-trucktechniek-32-40-uur-per-week

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.