Traineeship Finance & Overheid Profource 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Traineeship Finance & Overheid Profource 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wil jij je in een korte tijd verder ontwikkelen tot Finance Consultant bij verschillende overheden? Houd jij van diversiteit en van het optimaliseren van processen?

In dit Traineeship help jij organisaties binnen het overheidsdomein en draag jij op deze manier jouw steentje bij aan onze maatschappij. Want, ook overheden moeten hun financiële processen goed op orde hebben, voordat zij andere mensen kunnen helpen. Start direct met een vast contract én een leaseauto in ons Traineeship Finance & Overheid.

Dit staat je te wachten
Wij leiden je op tot een volwaardig Consultant, dat betekent dat jij alles gaat leren over Finance en dat op operationeel en tactisch niveau. Learning by doing is the key to success. Ons opleidingstraject van ruim 90 opleidingen en trainingen is daarbij een goede aanvulling. Zo haal jij het maximale uit je carrière. Maar wat ga je dan precies doen?

Als Trainee ben je de direct inzetbaar bij de klant, maar dat betekend niet dat je er alleen voor staat. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste begeleiding van je teammanager, coach en natuurlijk je collega’s ontvangt. Een goed resultaat bereik je namelijk samen. Doordat je steeds meer thuis wordt in de wereld van Finance en het ERP systeem Oracle, kun jij kritisch meedenken met processen van de klant. En dan is het belangrijk dat je in actie komt. Denk je dat jouw idee het verschil gaat maken? Pak dan door en probeer dit te realiseren.

Werken bij de overheid is niet voor iedereen. In een organisatie waar het belang van de maatschappij voorop staat, is het belangrijk dat jij het in je hebt om mensen te helpen. Deze drive, in combinatie met Consultancy, zorgt ervoor dat jij jouw collega’s kan mee nemen in uitdagende financiële vraagstukken en doelstellingen. Zo wordt je samen beter.

De volgende stap? Dat is jouw volgende opdracht! Het mooie van Consultancy is dat je in verschillende keukens kunt kijken én je toch die verbondenheid met jouw Profource team blijft houden. Die samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bespreek je met jouw teammanager in welke richting jij je wil gaan specialiseren. En als je eens Finance binnen een commerciële organisatie wilt zien, kan dat natuurlijk ook! Binnen Profource wachten jou interessante functies als Controller, Business Consultant, of Oracle implementatie consultant.

Dit ben jij
Jij hebt goede communicatieve vaardigheden. Mensen om jou heen zouden jou omschrijven als behulpzaam en iemand die snel in actie komt. Je bent analytisch sterk, nauwkeurig en bent altijd op zoek naar de vraag achter de vraag. Daarnaast hebben we de volgende wishlist:

 • Je hebt (bijna) een hbo/wo-opleiding afgerond;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden!

Dit krijg je ervoor terug
Een open en informele cultuur, waar hard werken en plezier centraal staan. Jouw teammanager draagt bij aan jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je ook nog de volgende voorwaarden:

 • Een vast contract waarmee je legaal kunt jobhoppen!
 • Een startsalaris van €2727,- inclusief vakantiegeld;
 • Drie evaluatiemomenten in het eerste jaar, waardoor je tot €400,- bruto kan stijgen in salaris!
 • Een bruto bonusregeling per jaar;
 • Een leaseauto met tankpas. Dus ja, je mag er ook mee op vakantie! 
  Of een NS-Business Card met duurzaamheidsvergoeding;
 • Hybride werken, afhankelijk van de klant;
 • Keuze uit duizenden cursussen via de Udemy Business Academy;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een laptop;
 • Een goede pensioenregeling;
 • En tot slot natuurlijk… De ski-trip, borrels, etentjes, sportactiviteiten en teamuitjes.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelFinance Manager
Indicatie salaris (min – max]2727 – 3200
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensrecruitment@profource.com , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening, Advies/Consultancy
LocatieRotterdam, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://eccs.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/nl/sites/werkenbij/requisitions/preview/112

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.