Traineeship CDD analist Talent&Pro 14-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Traineeship CDD analist Talent&Pro 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Je kent het wel. Je wilt een iPhone X kopen via Marktplaats. De foto’s zien er goed uit, maar de prijs is te laag en de verkoper wil alleen via mail contact. In zulke situaties wil je weten met wie je te maken hebt. Net zoals banken willen weten wie hun klanten zijn. En dat is waar jouw precieze en kritische blik voor nodig is. In het traineeship Compliance/CDD spit je dossiers door tot geen financieel geheim zich er meer in kan verschuilen en jouw opdrachtgever volledig Wwft-proof is!

Over het CDD traineeship

Het CDD traineeship bestaat uit een aantal vaste onderdelen:

 • Het beste onboarding programma van Nederland! Solliciteer nu en start met het Talent&Pro onboardingsprogramma.
 • Werkervaring opdoen, oriënteren én specialiseren bij verschillende banken
 • Doorlopend vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft’s e leergang bestrijding witwassen

In het CDD traineeship ga je als young professional anticiperen op veranderingen in wet- en regelgeving in de financiële/bancaire wereld. Je duikt in de wereld van de Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme) en voert controles uit over gegevens van klanten. Om onnodige kosten en imagoschade te voorkomen ben jij als trainee Compliance/CDD verantwoordelijk voor het onderzoeken welke risico’s banken per klant lopen. Je onderzoekt of klanten zich aan de Wwft houden om te bepalen of een bank wel of geen zaken moet doen met een klant. Je bevindingen rapporteer je in een klantrapport. Jij vindt het geweldig om losse eindjes te ontdekken en aan elkaar vast te knopen. Je zorgt er daardoor voor dat banken met een gerust hart hun core business kunnen uitvoeren.

Naast deze onderzoekende werkzaamheden behaal je in ons CDD traineeship diverse Wft-diploma’s en ga je aan de slag met LEAN en zakelijke communicatie.

Op de achtergrond is jouw People Manager altijd aanwezig voor coaching en werk je met hem of haar aan je persoonlijke en professionele doelen. Met de combinatie van leren en werken word je klaargestoomd voor een professionele rol en groei je door van junior trainee Compliance/CDD naar bijvoorbeeld CDD analist, fraudespecialist, KYC (Know Your Customer) analist en compliance officer. Samen met jouw People Manager geef je jouw eigen talent program vorm en doe jij de opleidingen die je nodig hebt om de young professional te zijn die onze klanten nodig hebben!

Wat biedt Talent&Pro?

 • Maandsalaris (inclusief 8,33% vakantiegeld) van €2.879,- i.c.m. eigen vervoer of €2.654,- mét leaseauto (en zónder een eigen bijdrage)
 • Een flexibel mobiliteitsbudget afgestemd op jouw vervoersvoorkeuren: leaseauto of fiets, NS Businesscard, deelscooter of €225,- bruto vergoeding! Tussentijds switchen mogelijk!
 • Een verhoging van het bruto maandsalaris van maximaal €325,- na jaar 1 en €433- na jaar 2 (inclusief 8,33% vakantiegeld) én jaarlijks tot 8% bonus
 • - Dat betekent dat wanneer je eigen vervoer regelt, je gemiddeld €3.075,- bruto per maand verdient in jaar 1 en 3.424,- per maand in jaar 2
 • - Kies jij voor een lease auto? Dan verdien je gemiddeld €2.850,- bruto per maand in jaar 1 en €3.199,- per maand in jaar 2
 • Direct een vast contract én 27 vakantiedagen
 • Een eigen Career Coach en onbeperkt budget voor opleidingen, trainingen, bijscholing voor jouw ontwikkeling!
 • In korte tijd veel relevante werkervaring opdoen bij aansprekende namen binnen en buiten de financiële dienstverlening!

Wie ben jij als trainee Compliance/CDD?

 • (Bijna) hbo of wo afgestudeerd en starter op de arbeidsmarkt
 • 36 uur of 40 uur per week beschikbaar
 • Gericht op professionele en persoonlijke ontwikkeling
 • Secuur, onderzoekend, integer
 • Flexibel inzetbaar én enthousiast over detachering
 • Reisbereid naar de Randstad (want daar zitten onze opdrachtgevers), ondanks de mogelijkheden van hybride werken.

Solliciteer voor het CDD traineeship

Solliciteer je bij Talent&Pro, dan is één vraag erg belangrijk: zijn wij een match? Daar komen we maar op één manier achter: een kennismaking! Klik snel op onderstaande button en solliciteer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pim Oudshoorn via 06 - 15 53 20 70.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCdd Analist
Indicatie salaris (min – max]2652 – 2879
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrecruitment@talent-pro.com , 881701400 http://www.talent-pro.com
Type contractVast
BrancheBanken/Financiële dienstverlening, Uitzend/Detachering/W&S
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.talent-pro.com/traineeships/traineeship-cdd-analist/?utm_source=Nationalevacaturebank&utm_medium=jobs&utm_campaign=amsterdam#inschrijven

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.