Timmerman Plus | Retail Eminent Groep 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Timmerman Plus | Retail Eminent Groep 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij een echte vakman die kwaliteit, vakmanschap en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan? Ga jij tot het uiterste en zorg jij met jouw twee rechterhanden en jouw verantwoordelijkheidsgevoel dat het beste resultaat neergezet wordt voor een tevreden klant? Dan is dit wellicht dé kans voor de volgende stap in jouw bouwkundige carrière!

Deze opdrachtgever is op zoek naar een timmerman met enkele jaren ervaring. Je bent ambitieus en je bent er aan toe om leiding te geven over een team van vaklieden. Je krijgt de kans om te laten zien wat je in je mars hebt en je te ontwikkelen. Tijdens jouw ontwikkelproces worden je taken steeds verder uitgebreid. Zo sluiten jouw wensen en ambities perfect aan op jouw dagelijkse werkzaamheden. Samen met het team werk je voor grote klanten binnen de retailbouw. Wil jij steeds meer verantwoordelijkheden en jezelf uitdagen? Dan zie ik je reactie graag tegemoet!

Vacature eisen

  • Enkele jaren ervaring als Timmerman
  • Je bent een ambitieuze, harde werker
  • Afgerond diploma Timmerman of andere toonbare bouwkundige kennis
  • Rijbewijs B

 

FunctietitelTimmerman
Indicatie salaris (min – max]2500 – 3500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensd.nijhuis@eminentgroep.nl , 06 - 43 55 48 16 https://www.eminentgroep.nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieUden, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://eminentgroep.nl/vacatures/timmerman-plus-retail-uden-1856950/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.