Test Engineer Mechanisch FYGI 08-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Test Engineer Mechanisch FYGI 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Geef gas in jouw carrière. Test de nieuwste gasproducten en systemen (LNG, aardgas, waterstof) in een zelfstandige rol. Als mechanisch test engineer bij Kiwa in Apeldoorn werk je met geavanceerde technologieën en voer je tests uit tot 4.000 bar. Maak deel uit van een deskundig team en draag dagelijks bij aan technische projecten. Je krijgt een salaris van € 2.500,00 tot € 5.700,00, flexibele werktijden en mooie ontwikkelkansen.


Dit ga je doen

Als mechanisch test engineer bij Kiwa in Apeldoorn ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische testen op de nieuwste gasproducten en systemen zoals LNG, aardgas en waterstof. Je werkt binnen een moderne omgeving en draagt bij aan de veiligheid en functionaliteit van deze producten. Dit doe je door testplannen op te stellen, meetgegevens te analyseren en nauwkeurige rapportages op te maken. Je zorgt voor de kalibratie van apparatuur en draagt bij aan de optimalisatie van testprocedures en -methoden.


·       Je voert kalibraties uit van de meetapparatuur en testmiddelen

·       Je interpreteert meetgegevens en stelt technische rapportages op

·       Je identificeert en rapporteert eventuele fouten in apparatuur en procedures

·       Je ontwikkelt en implementeert testplannen gebaseerd op productinformatie

·       Je werkt aan de verbetering van testnormen en methoden en de bijbehorende documentatie


Jouw team

Maak kennis met je nieuwe team bij Kiwa in Apeldoorn. Je gaat samenwerken met 13 deskundige en bevlogen professionals in het dynamische team van Alternative Fuels and Pressure Products. Bij ons vind je een collegiale en ongedwongen werksfeer, waar samenwerken en innovatie vooropstaan. We verwelkomen jouw frisse ideeën en moedigen je aan om jezelf te ontplooien.


Over Kiwa

Kiwa is een wereldwijd toonaangevend bedrijf in testen, inspecteren en certificeren, met meer dan 10.000 gepassioneerde professionals over de hele wereld. Zij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties in diverse sectoren om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en duurzaamheidseisen. Hun doel is om de wereld veiliger, gezonder en duurzamer te maken.

Vacature eisen

Als mechanisch test engineer bij Kiwa in Apeldoorn pak je zelfstandig complexe taken op. Je streeft naar voortdurende verbetering en biedt ondersteuning aan klanten en collega’s. In maar liefst 32 uur per week positioneer je jezelf in het hart van technische innovatie. Je beschikt over de volgende belangrijke kennis en vaardigheden:


-       Je hebt een afgeronde technische mbo4/hbo-diploma

-       Je bent een starter of ervaren in installatie/automotive

-       Je bent goed in Nederlands en Engels

-       Je hebt een probleemoplossend vermogen en bent technisch veelzijdig

-       Je bent bereid tot reizen in Europa voor klanttests


Arbeidsvoorwaarden

Als mechanisch test engineer bij Kiwa in Apeldoorn kun je rekenen op een financiële erkenning voor je harde werk. Verheug je op een variabele beloning of een eindejaars- of winstuitkering die tot 12% van je jaarsalaris kan bedragen. Rust op uitstekende pensioenregeling die bijdraagt aan jouw toekomstzekerheid. Verder kun je dit verwachten:


-       Je krijgt een basissalaris van € 2.500,00 tot € 5.700,00

-       Je kan rekenen op ondersteunende collega’s die nieuwe ideeën aanmoedigen in uitdagende projecten

-       Je krijgt flexibele werktijden en goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden

-       Je krijgt 27 verlofdagen, 10 atv-dagen en 8% vakantiegeld

-       Je krijgt de kans om met de nieuwste technologieën in gasproducten te werken

 

FunctietitelTest Engineer
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5700
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensjeffrey.trubendorffer@fygi.nl , 653588810 http://www.fygi.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieApeldoorn, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://easyapply.jobs/r/siTCJys20KctOs222SRf

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.