Tekenaar / Constructeur E&I Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 07-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Tekenaar / Constructeur E&I Werk en Vakmanschap Personeels B.V. en Organisatie B.V. 07-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ben jij die enthousiaste elektrotechnicus die wil kunnen groeien in een tekenaar/constructeurs functie? Kun jij je helemaal vastbijten in technische vraagstukken? Wil jij tevens je stempel drukken op grote multi- en monodisciplinaire projecten binnen de productielocatie? Solliciteer dan op de functie:

Tekenaar / Constructeur E&I

(40 uur, standplaats Dinteloord)

Cosun Beet Company is een van de meest efficiënte suikerbietenverwerkers in Europa. Alle componenten van de suikerbiet worden optimaal benut; er is dus geen afval. Naast suiker en suikerspecialiteiten kun je denken aan diervoeding, eiwit uit bietenblad en biobased grondstoffen. Cosun Beet Company ontwikkelt innovatieve, groene en succesvolle toepassingen met de biet als basis.

In de functie Tekenaar / Constructeur E&I sta je nauw in contact met de betrokken projectleiders als het aankomt op investerings- en modificatieprojecten. Verder ontwerp en teken je besturingstechnische installaties volgens de wettelijke voorschriften voor ontwerpen en documentatie van installaties. Zo word je bijvoorbeeld eigenaar en kennisdrager van het tekeningenbeheersysteem. Je zorgt dus dat er te allen tijde een goede aansluiting is tussen het ontwerp en de praktijk. Omdat dit een functie is met diverse werkzaamheden, is geen dag hetzelfde en werk je vaak ook tegelijkertijd aan verschillende projecten. Hierdoor krijg je de kans om al je kwaliteiten te benutten terwijl je bijdraagt aan de groene en energie neutrale ambitie van Cosun, een win-win situatie dus!

Functie-eisen

 • Een Mbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Elektrotechniek, Installatietechniek of Mechatronica;
 • Relevante werkervaring;
 • Je hebt (uitgebreide) kennis van de systemen Microsoft office, Autodesk AutoCAD (Electrical), E-plan en Autodesk Vault;
 • Sterke mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de €3.500,- en €4.900,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek (indeling afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een informele werksfeer met leuke collega’s, waarin de mens centraal staat;
 • Je komt te werken bij een ontzettend duurzaam bedrijf. Zo zijn wij één van de grootste groen gasproducenten van Nederland!;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40-urige werkweek) én 23 ADV-dagen welke je kan opnemen of (deels) uitbetalen;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot hybride werken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTekenaar-constructeur
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensroosendaal@werkenvakmanschap.nl , 0165-524680 https://www.werkenvakmanschap.nl
Type contractVast
BrancheTechniek
LocatieDinteloord, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.