Technoloog/Certificatiedeskundige Kiwa 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Technoloog/Certificatiedeskundige Kiwa 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Kiwa logo

Technoloog/Certificatiedeskundige

Locatie Rijswijk, Netherlands Functie Certification Type baan Specialist Werktijden 32 - 40 Requisitie-ID 2029

Korte introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met een maatschappelijk aspect? Wil jij je dagelijks bezighouden met producten die in contact staan met drinkwater? Als technoloog/certificatiedeskundige beoordeel jij onder andere laboratorium- en inspectierapporten en toets jij of de producten nog voldoen aan de norm. Spreekt jou dit aan? Reageer dan op de functie van technoloog/ certificatiedeskundige bij Kiwa Rijswijk.

Over de functie

Als technoloog/ certificatiedeskundige ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en certificeren van onder andere kunststof leidingsystemen die in contact komen met drinkwater. Je toetst en beoordeelt op basis van de nationale en internationale beoordelingsrichtlijnen de invloed van producten én materialen op de kwaliteit van het drinkwater. In deze veelzijdige rol sta je in contact met klanten, experts, inspecteurs en het laboratorium.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a uit:

 • het technisch beoordelen van producten die in contact komen met drinkwater en die invloed hebben op en verband houden met de kwaliteit van drinkwater, voornamelijk leidingsystemen die worden gebruikt voor het transport van drinkwater.
 • het uitgeven van nieuwe certificaten of het aanpassen van bestaande certificaten door bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe producten.
 • het reviewen van het complete certificatietraject.

Wat verwachten wij van jou?

De persoon die wij zoeken is communicatief sterk, integer en sterk in het afwegen van de belangen van de klant en de inhoudelijke aspecten van de werkzaamheden. Jij neemt je verantwoordelijkheid en samen met de procesondersteuner bewaak je het proces. Je werkt nauwkeurig en volgt de procedures. Je wordt door jouw omgeving gezien als een stevige en volwaardige gesprekspartner met veel inhoudelijke technische kennis.

Ben jij iemand die:

 • minimaal een technische hbo-opleiding, bij voorkeur chemie, chemische technologie, werktuigbouwkunde heeft afgerond?
 • minimaal 2 jaar werkervaring heeft in een soortgelijke rol of kennis heeft van chemie?
 • kennis heeft van MS Office applicaties?
 • kennis heeft van samenstelling van materialen en producten? Dat is een pré;
 • een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift? Duits is een pré.

Wat zetten wij daar tegenover?

Wij vinden onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal en dat zie je direct terug in de aandacht en ruimte die wij onze mensen geven om een goede werk privé balans te krijgen en te houden. Wij groeien en onze medewerkers groeien met ons mee. Wij hechten daarom veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en duurzame relaties. Jij ook?

In deze functie krijg jij alle ruimte om te leren en te ontwikkelen en mogelijkheden om door te groeien. Jouw beloning bestaat uit meer dan alleen een maandsalaris dat aansluit op jouw kennis en ervaring. Resultaten belonen wij jaarlijks met een variabele beloning en je ontvangt jaarlijks 8% vakantiegeld. Bij een dienstverband van 40 uur per week ontvang jij 27 vakantiedagen en 10 ATV dagen, die je eventueel kunt laten uitbetalen via deelname aan het benefitbudget. Bij Kiwa bieden wij je de mogelijkheid gedeeltelijk vanuit huis te werken. Voor de inrichting van jouw werkplek thuis ontvang jij een vergoeding van €750,00 bruto. Werk je op kantoor? Dan ontvang jij een mobiliteitsvergoeding voor de gemaakte reiskosten. Uiteraard heeft Kiwa ook aan jouw toekomst gedacht en gezorgd voor een goede pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

De divisie Products & Installations is het kloppend hart van de Kiwa organisatie. De divisie telt ruim 200 medewerkers en vakspecialisten, die hun expertise inzetten om de kwaliteit en betrouwbaarheid van producten, diensten of processen zichtbaar maken. Testen, inspecteren en certificeren dat is waar het om draait.

Op de afdeling certificatie is momenteel ruimte voor nieuwe collega's die het leuk vinden als technoloog/ certificatiedeskundige aan de slag te gaan.

Heb je interesse in deze vacature? Solliciteer dan via de button!

Wil je eerst nog wat meer informatie over deze vacature? Ik kom graag met jou in contact: () telefonisch te bereiken op: .


Kiwa: wij creëren vertrouwen

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van bedrijven op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met onze services zorgen we voor inzicht in kwaliteit, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid, efficiëntie en controle. We creëren onafhankelijk vertrouwen in de producten, services, processen, (management)systemen en medewerkers van onze klanten.

Contact

 • Bezoek kiwa.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProcestechnoloog
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieRijswijk Zh, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://careers.kiwa.com/nl/vacatures/2029/technoloog-certificatiedeskundige/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.