Technisch Consultant Alliander 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Technisch Consultant Alliander 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo AlLogo Al

Technisch Consultant

Techniek Consultants Wo Amsterdam

Solliciteer voor 31 mei 2024

Impact maken in de energietransitie, dat is wat je doet als technisch consultant bij Al in het team Modulair Bouwen in Amsterdam. Omdat we bezig zijn met het uitbreiden en verzwaren van de netten hebben we onze infrastructuur opgedeeld in bouwstenen (diverse soorten kabels en stations). Door deze bouwstenen modulair op te bouwen kunnen we de infrastructuur sneller uitbreiden. Hierbij help jij ons. Jij maakt deze bouwstenen sneller, beter en kostenefficiënter. Jij maakt het net georganiseerder bij Al.

De energietransitie is onmogelijk zonder jou alstechnisch consultant

Jij stuurt op versnelling, verduurzaming en kosten met behoud van veiligheid en kwaliteit. Dit doe je op een objectieve en transparante wijze. Hiermee creëer je draagvlak bij onze stakeholders. Je werkt in de volle breedte van het energienet van hoog-, midden- tot laagspanning. Bijvoorbeeld bij het vormgeven en verbeteren van onderstations, schakelstations, regelstation en middenspanningsruimtes (MSR). Ook verbeter je onze componenten, zoals distributietransformatoren, schakelinstallaties en kabels. Je vertegenwoordigt in werkgroepen van Netbeheer Nederland en Nederlandse normcommissies én je geeft richting vanuit de techniek bij aanbestedingstrajecten.

Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als technisch consultant werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • deelnemen aan multidisciplinaire teams voor de productie en het beheer van beleid, (component)specificaties, stationstekeningen en werkinstructies.
 • innoveren en verduurzamen van onze componenten.
 • onderhouden van een netwerk met onze leveranciers en deelnemen aan conferenties zodat je op de hoogte blijft van de laatste marktontwikkelingen.
 • samenwerken met onze specialisten in de uitvoerende afdelingen en helpen bij vragen.
 • schrijven van beleidsstukken op strategisch/tactisch niveau.

Jij maakt het net completer bij Al

Wist je dat we bij Al uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met , Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel . Hier ben jij medeverantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van energienetten zoals elektriciteit en gas. Dat regel je met zo'n 3.000 collega's. Zo leveren wij energie aan huishoudens, bedrijven en andere klanten.

De juiste netwerken vinden kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Modulair Bouwen bestaat uit gezellige en sociale collega's. Modulair Bouwen is een impactvol en snelgroeiend team dat standaardpakketten ontwikkelt, beheert en implementeert. Het team bestaat uit Product Owners, Beleidsadviseurs (Elektra, Bouwkunde, Gas), Programmamanagers, en Implementatieconsultants.

Werken aan een organisatie die toekomstproof is. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw klantgerichte manier van denken? Fijn! Zeker als je dit aanvult met:

 • HBO-diploma of wo-diploma in een technische richting, zoals Electrical Engineering of Sustainable Energy Technology.
 • 5-7 jaar relevante werkervaring.
 • analytische vaardigheden.
 • het inhoudelijke sturing geven aan collega's en deze te coachen.
 • overtuigingkracht om draagvlak te creëren.

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris van € 4.675 tot € 6.679 bruto per maand (schaal 10).
 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8% IKB-budget. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • een eindejaarsuitkering in december van 5,94% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • de mogelijkheid om zowel op kantoor als thuis te werken als je functie dit toelaat.
 • het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sport abonnement of coaching.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden .

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Solliciteer via de sollicitatiebutton op deze vacature. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Consultant Ict
Indicatie salaris (min – max]4675 – 6679
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.alliander.com/vacature/technisch-consultant/JR10206/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.