Technisch beheerder Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie B.V. 15-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Technisch beheerder Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie B.V. 15-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Bijdragen aan een veilige omgeving voor kinderen, ouders en onze medewerkers. Dat is de kern van jouw baan als technisch beheerder bij het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie. Een belangrijke baan, want jij zorgt dat onze gebouwen en voorzieningen voldoen aan de wettelijke norm. We bieden je een unieke werkomgeving, fijne collega’s en veel ruimte om zelfstandig zaken op te pakken. Kom jij met jouw kennis en kunde ons team versterken?

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud, de kwaliteit en de beschikbaarheid van onze gebouwen en gebouwgebonden installaties. Je voert hiervoor werkvoorbereidende, planmatige, projectmatige, administratieve en technische werkzaamheden uit aan installaties en apparatuur. Daarnaast behandel je storingen en calamiteiten. Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van technische werkzaamheden aan gebouwgebonden installaties die betrekking hebben op diverse kritische processen. Je wordt hiervoor meegenomen in diverse projecten waarbij je zowel in- als externe opdrachtgevers hebt. 

Wat breng je mee?

Jij verstaat je vak! Je bent een professional die ziet wat er moet gebeuren, neemt vervolgens zelfstandig het initiatief en gaat aan de slag. Je kunt goed communiceren op meerdere niveaus, hebt overtuigingskracht en uitstekende sociale vaardigheden. In een dynamische werkomgeving waarin er veel gebeurt en verandert, kun jij snel en gemakkelijk onder tijdsdruk schakelen. Je bent je bewust van de risico’s die er zijn in een zorg- en researchomgeving en bent in staat om anderen dat bewustzijn bij te brengen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gebouwinstallaties volg je op de voet en je weet jouw kennis te gebruiken om innovatieve oplossingen aan te dragen. Tot slot kijk jij ernaar uit om jezelf te blijven ontwikkelingen, waar het volgen van opleidingen en trainingen vanzelfsprekend bij hoort.

Verder heb je in ieder geval:

 • Mbo-4-werk- en -denkniveau en aantoonbaar relevante werkervaring in de techniek, aangevuld met relevante kennis en ervaring op het gebied van E en W.
 • Een geldig VCA-veiligheidscertificaat, of de bereidheid deze te behalen.
 • Affiniteit met gebouwbeheersystemen.
 • Een uitstekende spreekvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
 • Bereidheid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wij bieden jou

 • Een uitdagende functie binnen een uniek kinderoncologisch centrum in Nederland en Europa.
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.
 • Een bruto maandsalaris conform de cao ziekenhuizen (FWG 50), waarbij jouw salaris maximaal €4.118,- bruto per maand bedraagt bij een fulltime werkweek (36 uur). Precieze inschaling is afhankelijk van jouw opleiding en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand, een goede pensioenregeling en een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof of extra vakantiedagen.
 • Volledige vergoeding van jouw reis met het openbaar vervoer, of een reiskostenvergoeding conform de cao.
 • Compensatie van bereikbaarheidsdiensten conform cao ziekenhuizen.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarmee je zelf je arbeidsvoorwaardenpakket kunt samenstellen passend bij jouw persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld korting op een nieuwe fiets, sporten en meer.

Jouw werkplek

Je bent onderdeel van het team Technisch Beheer dat uit 8 collega’s bestaat. We zijn een prettig team om in te werken, vinden het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en hebben gelijkheid en waardering voor elkaar hoog in het vaandel staan. Elke maandag hebben we een werkoverleg waaraan iedereen vanuit zijn of haar expertise bijdraagt. Je rapporteert in deze functie aan de teamleider huisvesting en techniek.

Het Prinses Máxima Centrum

Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Dat is de missie van het Prinses Máxima Centrum. Het Prinses Máxima Centrum is een comprehensive cancer center, dat zich richt op het verlenen van kinderoncologische zorg, het doen van kinderoncologische research en het opleiden van professionals. Samenwerking is essentieel om een toonaangevend, internationaal topcentrum te zijn. We gaan grensverleggend en gepassioneerd te werk en zetten ons iedere dag weer maximaal in voor de kinderen.

Contact

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Solliciteer dan direct via de oranje button op deze pagina. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Rachid Benazza, (teamleider huisvesting en techniek). Rachid vertelt je graag meer!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Applicatiebeheerder
Indicatie salaris (min – max]2897 – 4118
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensr.benazza@prinsesmaximacentrum.nl , 31650173014 https://www.prinsesmaximacentrum.nl/nl
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Techniek
LocatieUtrecht, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijprinsesmaximacentrum.nl/vacature/technisch-beheerder/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.