Technicus Gebouw Gebonden Installaties Alliander 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Technicus Gebouw Gebonden Installaties Alliander 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo AllianderLogo Alliander

Technicus Gebouw Gebonden Installaties

Qirion Techniek Monteurs Mbo Leeuwarden

Uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden aan onze gebouw gebonden installaties (GGI), daar hou jij je mee bezig als Technicus. De unit Terreinen en Gebouwen (T&G) wordt ook wel Trots en Gedreven genoemd. En daar kan jij een onderdeel van zijn. Als technicus heb je genoeg ontwikkelmogelijkheden, een keuzebudget en een vast contract na een jaar. Jij maakt het net veiliger bij Alliander

De energietransitie is onmogelijk zonder jou alstechnicus gebouwgebonden installaties

Camerabeveiliging, (nood)verlichting, klimaatregeling en brandmeldinstallaties. Samen met je collega's ben je dagelijks bezig om terreinen en gebouwen hiervan te voorzien. Als technicus onderhoud je gebouwgebonden installaties van onze hoog- en middenspanningstations. Jij lost storingen op en hebt de leiding tijdens werkzaamheden van de onderaannemers. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als technicus gebouwgebonden installaties werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

 • uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan complexe laagspanning installaties.
 • uitvoeren van NEN 3140-inspecties.
 • uitvoeren van beheerdertaken aan brandmeldinstallaties.
 • maken van veiligheidsmeldingen waar nodig.
 • adviseren over eventuele verbeteringen in het uitvoeren van onderhoud en beheer.

Jij maakt het net completer bij Alliander

Wist je dat we bij Alliander uit verschillende bedrijven bestaan? Samen met Liander, Qirion, Qterra, Dep, Firan en Entrnce ontwikkelen én beheren we het energienet voor miljoenen inwoners van Nederland. En met de huidige energietransitie is dat hard werken. Dat doen we met de hulp van ruim 8.000 vakmensen. Dankzij deze talenten hebben wij het volste vertrouwen in de energietoekomst van Nederland. Samen met jou maken wij dat mogelijk.

En jij gaat dat doen bij ons bedrijfsonderdeel Qirion. Hier houd jij je samen met zo'n 950 collega's bezig met de energie-infrastructuur en slimme energieoplossingen. Zo ontwerp, bouw en onderhoud je het hoogspanningsnet van vandaag en de toekomst.


De nieuwste tools werkend krijgen kan alleen als jij genoeg energie hebt. En de juiste werkomgeving geeft jou dat. De afdeling Terreinen en Gebouwen bestaat uit gezellige en sociale collega's. Jouw collega's waarderen vooral de vrijheid in het werk en de grote mate van collegialiteit en humor in het team.

Het oplossen van storingen en deze in de toekomst voorkomen. Dat doe je vanuit je eigen kracht en talent. En dat doe je bij ons. Draag jij daaraan bij met jouw klantgerichte manier van denken? Klinkt goed! Zeker als je dit aanvult met:

 • een technisch mbo e-diploma of Middelbare Installatie Techniek.
 • ervaring op het gebied van gebouw gebonden installaties.
 • kennis van NEN-normeringen, zoals 3140/2767/1010.
 • de bevoegdheid BEI VP LS/HS of de bereidheid om die te halen.

Twijfel je of jouw achtergrond passend is voor deze vacature? neem gerust even contact op met via of .

Daarvoor krijg jij op basis van een 38-urige werkweek:

 • een salaris in schaal 5 van € 3.120,81 tot € 4.161,08 bruto per maand.
 • op basis van een fulltime werkweek een Individueel Keuze Budget (IKB) van 18% van je brutojaarsalaris, dit is inclusief ADV. Werk je niet fulltime, dan heb je geen recht op ADV en krijg jij 12,8% IKB budget. Jij bepaalt of je die voor onder andere extra vrije dagen of extra salaris gebruikt.
 • een eindejaarsuitkering in december van 6% van de uitbetaalde maandsalarissen in het huidige kalenderjaar.
 • het Duurzame Inzetbaarheidsbudget (DIB). Hiervoor krijg je € 500 euro per jaar en die kan je inzetten voor bijvoorbeeld arboproof thuiswerkmeubilair, loopbaanontwikkeling, vakliteratuur, sportabonnement of coaching.

Natuurlijk hebben we nog veel meer! Lees meer over al jouw arbeidsvoorwaarden .

Samen maken we het net beter. Voor iedereen, met iedereen. En daar hoor jij bij! Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons.

Een assessment of screening kan onderdeel uitmaken van jouw sollicitatieprocedure. In onze screeningsvoorwaarden vind je meer informatie. Meer weten over de functie-inhoud? Frank Jacobs, teamleider gebouwgebonden installaties vertelt je hier meer over via of . Dan helpt Timmermans corporate jou graag verder via of .

Timmermans

Telefoonnummer:

Hey, ik ben .

Word jij onze nieuwe collega

Michiel Koopman, technicus bij Alliander.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektrotechnicus
Indicatie salaris (min – max]3120 – 4161
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheChemie/Petrochemie
LocatieAlmere, Flevoland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.alliander.com/vacature/technicus-gebouw-gebonden-installaties/JR11530/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.