Teammanager Voertuigen ROC AVENTUS 17-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Teammanager Voertuigen ROC AVENTUS 17-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Teammanager Voertuigen en (bedrijfs)autotechniek

 • Onderwijs
 • Techniek & Mobiel
 • Apeldoorn, Laan van de Mensenrechten
 • 1 fte

Ben jij die verbindende en energieke manager die het team verder tot bloei laat komen? Heb jij oog voor medewerkers en kwaliteit van onderwijs? Dan hebben wij een mooie functie voor jou!

Wat ga je doen?

Wij zijn Aventus, een school voor het middelbaar beroepsonderwijs, nieuwkomersonderwijs en vavo met locaties in de stedendriehoek Apeldoorn (hoofdlocatie), Deventer en Zutphen. Op deze locaties bieden wij 170 verschillende opleidingen aan voor bijna 12.000 studenten en deelnemers.

Als gevolg van vertrek van de interim teammanager Voertuigen en (bedrijfs)autotechniek bij de sector Techniek en Mobiel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en verbindende teammanager.

De sector Techniek & Mobiel bestaat uit 9 opleidingsteams op verschillende locaties in de Stedendriehoek. Je gaat leiding geven aan het onderwijsteam Voertuigen en (bedrijfs)autotechniek, waar ongeveer 29 docenten en instructeurs studenten opleiden tot bijvoorbeeld autotechnicus of technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen.

De snel veranderende wereld van het onderwijs én de ontwikkelingen in de branche vragen om een stevige, creatieve en ervaren onderwijsmanager die leiding geeft aan het onderwijsteam Voertuigen en (bedrijfs)autotechniek. Je bent in staat om de al ingezette beweging naar meer gezamenlijkheid en verbinding in het team te continueren. Je bouwt voort op de toekomstvisie die het team heeft geformuleerd en draagt bij aan de verdere ontwikkeling hiervan. Aventus wil studenten wendbaar en toekomstbestendig opleiden. Wij verwachten dat je in dat perspectief leiding geeft aan de verdere ontwikkeling en positionering van de opleidingen. Daarnaast help je mee aan het tot stand brengen van een goede samenwerking binnen de sector tussen de verschillende opleidingsteams.

Je vindt werkplezier, succes en de ontwikkeling van de docenten en instructeurs in jouw team Voertuigen en (bedrijfs)autotechniek erg belangrijk. Je weet hoe jij hieraan vanuit jouw rol bij kunt dragen. Je bent namens het team het boegbeeld in de markt: je bouwt actief aan de relatie met brancheverenigingen en partnerships met het werkveld. Je werkt aan relaties met de externe stakeholders, waaronder het voorliggend en vervolgonderwijs. Je hebt affiniteit met het werkveld en bent daar graag in gesprek om de opleidingsvraag op te halen.

Je schakelt proactief interne deskundigen in op het gebied van onderwijsverbetering en innovatie, HR-beleid, financiën, marketing en communicatie.

Samen met vijf andere teammanagers en de sectordirecteur vorm je het managementteam (MT) van de sector Techniek & Mobiel. Het MT is verantwoordelijk voor de strategische portefeuilles die onderling, op basis van ervaring, expertise en affiniteit, verdeeld worden. Samenwerken om met elkaar tot goede onderwijsresultaten en werkplezier te komen, vinden we belangrijk.

Aventus is een veilige thuisbasis waar studenten ontdekken wie ze zijn en wat ze in huis hebben. We geven toekomstgericht onderwijs en zorgen ervoor dat onze studenten en deelnemers goed voorbereid de arbeidsmarkt opstappen. We werken elke dag aan de beste begeleiding. Wat dat vraagt? Een flexibele mindset, denken in mogelijkheden en durven te proberen.

Je bent het visitekaartje van Aventus en zoekt actief verbinding met het werkveld en je collega's. Samen zorgen we voor goed, toekomstgericht onderwijs!

Dit bieden we je

We bieden je een veelzijdige functie waarin het aspect people management ruimschoots aan bod komt. In eerste instantie betreft het een tijdelijk dienstverband van 1 fte voor de periode van één jaar met mogelijkheid tot verlenging dan wel een vast dienstverband.

We vinden het belangrijk dat je energie krijgt van je werk. Daarom ondersteunen we je op een manier die bij je past. We helpen je graag de professional te worden die je wil zijn! Hybride werken, royaal aantal vakantiedagen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen: we bieden het je allemaal. Verder krijg je dit:

 • een bruto maandsalaris van maximaal € 6.488,- bij een fulltime aanstelling, conform de cao mbo;
 • een reiskostenvergoeding;
 • een pensioenregeling met aanzienlijke werkgeversinleg;
 • een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • vergoeding voor de (aanvullende) zorgverzekering en daarnaast collectieve verzekeringen voor zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en nabestaandenverzekering;
 • toegang tot (online) trainingen via Aventus Academie;
 • thuiswerkregeling en thuiswerkvergoeding;
 • mogelijkheid tot fiscaal vriendelijke aanschaffen van sport abonnement of (elektrische) fiets.

Dit vragen we van jou

Je hebt:

 • ruime ervaring met resultaatgericht leidinggeven aan teams en processen binnen een onderwijsorganisatie;
 • aantoonbare ervaring met onderwijskundige projecten en processen;
 • kennis van en inzicht in onderwijskundige ontwikkelingen en vernieuwingen;
 • aangetoond dat zowel onderlinge samenwerking en verbinding met interne en externe partners voor jou een vanzelfsprekendheid zijn;
 • aantoonbaar een hbo+ niveau;
 • affiniteit met de mobiliteitsbranche.

Je bent:

 • een enthousiaste, pragmatische en slagvaardige leider;
 • in staat om een team te sturen, te coachen en te inspireren vanuit vertrouwen en betrokkenheid;
 • een teamspeler en krachtige verbinder, zowel binnen het eigen team, het managementteam als in het werkveld;
 • innovatief, ondernemend en goed in het zien en pakken van kansen;
 • besluitvaardig en zorgt voor draagvlak;
 • nieuwsgierig en empathisch;
 • in staat om complexe (onderwijs)processen te structureren en hanteerbaar te maken.

Enthousiast geworden?

Dan maken we graag kennis met je! Solliciteer tot en met 2 juni 2024 op de vacature via het formulier hierboven. Bij voldoende geschikte kandidaten sluiten we de vacature mogelijk eerder.

Sollicitatiegesprekken staan gepland op maandagmiddag 10 juni 2024. We vragen je om hiermee rekening te houden in je agenda.

Heb je vragen over de vacature of over werken bij Aventus? Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Cathelijne Pape, sectordirecteur, telefoonnummer .

Werken bij Aventus

Bij Aventus hebben we aandacht voor onze studenten, maar ook voor jou! Je pakt de regie over je loopbaan, bepaalt je uitdagingen en gaat het avontuur aan. Wij zorgen voor een open en veilige werkomgeving waarin je het beste uit jezelf haalt. Een plek waar je echt jezelf kunt zijn. We omarmen verschillende perspectieven en diversiteit, we kijken naar elkaar om en zorgen voor een ontspannen werksfeer. Voel je welkom!

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Cathelijne Pape

Sectordirecteur


Tel:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelOpleidingsmanager
Indicatie salaris (min – max]6488 – 6488
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractFreelance
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieZutphen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.aventus.nl/vacatures/teammanager-voertuigen-en-bedrijfsautotechniek-1074921/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.