Teammanager Internationaal Belastingdienst 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Teammanager Internationaal Belastingdienst 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Teammanager internationaal

 • Reageer t/m 31 mei 2024

Het terrein waar complexe internationale fiscale problematiek en het maatschappelijke speelveld samenkomen, daar is waar jij als manager, binnen het team buitenlandse investeerders van de Belastingdienst, jouw leiderschap neerzet. Dit doe je bij het Kennis- en Expertisecentrum (K&E) Buitenland in Heerlen/ Eindhoven. Met verschillende teams zetten we ons in om de compliance bij buitenlandse belastingplichtige burgers en bedrijven te versterken. Zo draag jij bij aan de verbetering van onze dienstverlening.

 • Master-doctoraal
 • 32-36 uur
 • Personeel en organisatie
 • € 4.758,- / € 7.094,- bruto p.m.
 • Heerlen

 • Reageer t/m 31 mei 2024

Dit doe je bij de Belastingdienst

Jij gaat aan de slag voor K&E Buitenland. Vanuit de directie Particulieren behandelt team Vastgoed de internationale klanten die in Nederlands vastgoed investeren. In de vastgoedwereld verandert er momenteel veel. Ook op fiscaal gebied komen er veel nieuwe regels bij. Tegelijkertijd willen we onze dienstverlening en performance verbeteren. Daarom is het van groot belang dat het toezicht en de handhaving van de internationale fiscaliteit daarop aansluit. Als teammanager analyseer je het effect en de (personele) gevolgen van de invoering van toekomstige wetgeving op de bestaande processen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor het in te zetten toezicht. Ook vertegenwoordig je met mandaat K&E Buitenland in verschillende landelijke overleggen. Je denkt daarin op strategisch niveau mee over het beleid.

Als teammanager coach en enthousiasmeer jij het team en stimuleer je verbinding. Jij hebt visie en vertaalt ideeën in concreet resultaat. Jij maakt van de professionals in het team een sterk samenwerkingsverband en zorgt ervoor dat dit proces zo goed mogelijk verloopt. Ook ben je zichtbaar en zet je K&E Buitenland beter op de kaart. Verder onderhoud je bestaande relaties en werk je actief aan het opbouwen van nieuwe relaties.

Een bijzondere baan, omdat...

 • je bij hét wereldwijde loket voor buitenlandse belastingplichtigen werkt.
 • je deel uitmaakt van een complex politiek-bestuurlijk speelveld. Als teammanager zet je je persoonlijke kwaliteiten in om je team gericht aan te sturen.
 • je uitgedaagd wordt om initiatief te nemen en met kritisch denkvermogen veranderingen aan te brengen die leiden tot betere resultaten.
 • je de kans krijgt om voortdurend aan je eigen ontwikkeling te werken. Zo haal je het beste uit jezelf én uit je mensen.

Wanneer past deze baan bij je?

 • Je hebt aantoonbaar wo -werk- en -denkniveau, bij voorkeur in de richting van fiscaliteit, economie, juridisch of zakelijke dienstverlening.
 • Je hebt managementervaring en affiniteit met de ontwikkeling van medewerkers en processen.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

 • We ontvangen je brief en cv graag in een Word- of PDF-bestand. Neem in de bestandsnaam jouw voor- en achternaam op. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die kennisgeving mee.

  Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit:

  • Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie.
  • Daarna wordt beoordeeld of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.
  • Op 10 juni vinden de selectiegesprekken plaats.

  Onderaan deze vacature vind je meer uitleg over de stappen die je doorloopt in de sollicitatieprocedure.

  De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde kennis en werkervaring als op het opleidingsniveau. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

  De Belastingdienst zet zich in voor de banenafspraak: zoveel mogelijk banen realiseren voor mensen met een arbeidsbeperking. Val jij in deze doelgroep? Wij zullen je ondersteunen zodat je optimaal kunt functioneren, en daarmee jouw bijdrage aan Nederland kunt leveren. Of het nu gaat om aanpassingen op je werkplek, bepaalde voorzieningen in het vervoer of bijvoorbeeld vergoedingen van het UWV: samen met jou, je leidinggevende én een jobcoach gaan wij kijken naar jouw kwaliteiten en mogelijkheden om een passend werkpakket uit te voeren. Wil jij weten of je hierbij hoort en wat dit exact betekent voor jou? Lees hier meer.

  Een (online) voorselectietest en/of een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

  Houd er rekening mee dat het solliciteren technische problemen met zich mee kan brengen. Wacht hiermee dus niet tot het laatste moment.

  Wanneer je solliciteert op een functie maak je eenmalig een account aan.

Solliciteren bij de Belastingdienst

Het sollicitatietraject bij de Belastingdienst loopt via onderstaande stappen. Hiermee willen we zo veel mogelijk te weten komen over jou, maar laten we je ook kennismaken met ons.

Solliciteren is mogelijk tot aan de deadline die in de vacaturetekst genoemd wordt. We beoordelen je cv en motivatiebrief op de genoemde functie-eisen.

Voorselectietest

Voor sommige functies is een online voorselectietest onderdeel van de procedure. In dat geval ontvang je per e-mail meer informatie over de procedure en de uiterlijke inlevertermijn. Het maken van de test duurt ongeveer 120 minuten. De test kan in de meeste gevallen thuis worden gemaakt.

Sollicitatiegesprek

We nodigen je per telefoon of e-mail uit voor een sollicitatiegesprek, waarin een selectiecommissie je beoordeelt op de competenties van de functie aan de hand van een competentiegericht gesprek.

Assessment

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. In dat geval word je telefonisch of per e-mail hiervoor uitgenodigd.

Arbeidsvoorwaarden

We nodigen je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Na een positieve afronding, treffen we samen verdere voorbereidingen voor jouw eerste werkdag! Wil je alvast meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Op P-direkt vind je informatie over onderwerpen zoals financiën, vrije dagen, loopbaanontwikkeling, rechten en regels en nog veel meer.

 • 1.
 • 2. Voorselectietest
 • 3. Sollicitatiegesprek
 • 4. Assessment
 • 5. Arbeidsvoorwaarden

Neem contact op met Ingrid Dauven, Manager team buitenlandse investeerders

 • Contact via Whatsapp:

 • Master-doctoraal
 • 32-36 uur
 • Personeel en organisatie
 • € 4.758,- / € 7.094,- bruto p.m.
 • Heerlen

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau

Schaal 13

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]4758 – 7094
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheBeveiliging/Bewaking
LocatieHeerlen, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://werken.belastingdienst.nl/vacatures/teammanager-internationaal-e4138

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.