Teamleider maintenance Akkodis 08-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Teamleider maintenance Akkodis 08-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Wat zijn jouw hoofdtaken als Teamleider Maintenance?

Als teamleider maintenance is jouw hoofdtaak het machinepark optimaal laten draaien met zo min mogelijk verstoringen. Dit doe je door samen met jouw team van allround monteurs complexe storingen op te lossen en onderhoud te plegen zowel correctief als preventief. De storingen en de onderhoudswerkzaamheden rapporteer je in het beheersysteem. 

Het totale team bestaat uit 4 allround monteurs die in een 2-ploegendienst werken. Zelf werk je in dagdienst en je rapporteert aan de plantmanager.

Waar kom je te werken?

Onze opdrachtgever is een internationale marktleider in lijmtechnologieën en één van de grootste lijmen kitproducenten. Dit prachtige bedrijf telt wereldwijd 5.000 werknemers die zijn verspreid over 50 landen, verdeeld over vijf continenten.

De klanten zijn werkzaam in uiteenlopende markten met name in de industriële productie, de

bouwmarkt en de consumentensector. De lijmen worden gebruikt binnen de fabricage en assemblage van producten binnen diverse sectoren. Denk daarbij aan de gehele bouwkolom en de auto-,spoorweg- en luchtvaartindustrie, maar ook aan markten die zich bezig houden met het fabriceren van verpakkingsmateriaal, tapes, labels, elastische lamineringen en schoeisel.

Ze bieden oplossingen voor het leggen van vloeren, betegelen, vochtwering, afdichtingen, decoratie en inrichting, montage en isolatie.

Welke werkzaamheden kom je nog meer tegen?

Begeleiding;

Je geeft leiding aan de medewerkers technische dienst. Je begeleid en motiveert medewerkers en stimuleert de samenwerking tussen jouw collega’s. Je voert functioneringsgesprekken en middels overleggen informeer je over de lopende zaken en eventuele veranderingen. 

Certificeringen;

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het laten keuren en certificeren van installaties en facilitaire elementen. Jij voert de naleving van regelgeving en inspectie van brand preventieve middelen uit. 

Verstoringen en onderhoud;

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van preventieve onderhoudswerkzaamheden en het ervoor zorgen dat storingen adequaat worden verholpen. Het onderhoud en de verstoringen rapporteer je in het onderhoud beheersysteem. Daarnaast houdt je controle over de output van de productielijnen en neem je maatregelen als er afwijkingen zijn. Je neemt deel aan het operationeel overleg en houdt overzicht over de prioriteitstelling van technische afwijkingen.

Technische verbeteringen;

Jouw technische kennis zet je in bij het maken van keuzes in machines en materiaal. Je bent actief aanwezig bij de implementatie van nieuwe technische aanpassingen in de huidige productieprocessen. Je hebt contact met fabrikanten over modificaties en innovaties.

Daarnaast ben je altijd op zoek naar mogelijkheden tot verbeteringen in het proces en/of machines.

Herken jij je in het volgende profiel? 

Je beschikt over een afgeronde wtb of elektrotechnische opleiding op mbo niveau. Je hebt en enige leidinggevende werkervaring opgedaan in een maintenance omgeving. Daarnaast is het een pre als je eerder met het onderhoudsprogramma Ultimo gewerkt hebt. Lean, 5s en TPM zijn voor jou bekende termen en weet je in te zetten in je werk. Je bent in bezit van je BHV diploma en VCA Vol of bent bereid om deze te behalen.

Wat bieden wij?

 • Direct op contract bij de opdrachtgever;
 • Een fulltime job voor 40 uur per week in de dagdienst;
 • Werken bij een gezonde internationale en innovatieve wereldmarktleider;
 • Een state-of-the-art technische omgeving;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder 29 vakantiedagen, 11,5 Atv-dagen, 8% eindejaarsuitkering;
 • Een persoonlijk keuzebudget dat jij o.a. kan inzetten voor fiscaal aantrekkelijke doelen;
 • Een marktconform salaris;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, en de mogelijkheid om jouw ambities waar te maken door verschillende trainingsmogelijkheden;
 • Een positieve werkomgeving met betrokken collega’s.

Reageren of wil je meer informatie?

Bel dan Renate Schut op 06 82089037 of mail mij op renate.schut@akkodisgroup.com.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Maintenance
Indicatie salaris (min – max]4200 – 4500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensrenate.schut@akkodisgroup.com , 682089037 onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGiessen, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.