Teamleider Kassa en Service Jumbo Supermarkten 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Teamleider Kassa en Service Jumbo Supermarkten 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

logo Jumbo

Land

 • Nederland

Taal

 • Nederlands

Teamleider Kassa en Service

 • Jumbo Hoofddorp Skagerrak
 • Baan
 • Hoofddorp
 • 32 - 40 uur
 • MBO

Geef de kassa- en servicemedewerkers een podiumplek door hun talent in de schijnwerpers te zetten. Door nét die extra stap te zetten op de winkelvloer garandeer je onze 7 Zekerheden. Zo maak je van onze klanten echte fans. En dat doe je als Teamleider Kassa en Service samen met jouw team in Hoofddorp. Dankzij jou wordt boodschappen doen bij Jumbo elke keer nog iets leuker. De klant heel goed kennen, zien als een echte gast en een warm welkom heten. Dat heb jij in je en dat draag je elke dag uit.

Maak van klanten fans als Teamleider Kassa en Service

Het vrolijke visitekaartje in onze winkel. Die rol is jou letterlijk op het lijf geschreven en je aan te zien. Als geen ander weet jij wat het allerbeste is voor onze klant en wat wij als Jumbo onder de ideale klantbeleving verstaan. Als leidinggevende breng jij die behoefte in beeld en enthousiasmeert jouw teamleden bij het realiseren ervan. Jou zien ze als dé organisatorische vraagbaak op de winkelvloer. Jij weet de antwoorden, staat open voor allerlei goede klantideeën en coacht je directe collega's in hun ontwikkeling. Dat jouw baan ontzettend afwisselend is, is een zekerheid! Verder draag je dagelijks bij aan het:

 • Beheer en aansturen van het totale kassa- en serviceproces.
 • Optimale verkoopproces van bloemen, lectuur en bijproducten zoals sigaretten, loten en de slijterij.
 • Op peil houden van diverse voorraden.
 • Je maakt (in)schattingen, bestelt tijdig en overlegt eventueel met het hoofdkantoor.
 • Organiseren van de juiste bezetting en het bijhouden van gewerkte uren, opgenomen verlof en ziekteverzuim.

Jumbo, daar gebeurt het!

Van het grootste assortiment tot de laagste prijzen en de beste service die we leveren met onze 7 Zekerheden. Als Jumbo willen wij de beste, prettigste, leukste en fijnste supermarkt zijn. Sterker nog, we gaan net zo lang door tot onze klanten dat ook vinden! Bij Jumbo geloven we dat boodschappen doen elke dag leuker kan zijn. Jij toch ook?

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Hoofddorp. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Typisch jij...

Samen, ondernemen en winnen

, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als Teamleider Kassa en Service nog een schepje bovenop. Hoe? Door je verantwoordelijkheid te nemen en voorbeeldgedrag te tonen. Een leidinggevende die anderen om een boodschap kan sturen. Zo word je gezien. Je bent bijna altijd op de Jumbo werkvloer. Daar voer je controles uit, je signaleert en helpt ook volop mee. Eigenschappen als secuur, behulpzaam en collegiaal bezit jij. Als onze nieuwe Teamleider Kassa en Service beschik je over:

 • Een mbo-3-diploma.
 • Ervaring in leidinggeven binnen een retailomgeving.

Wat je van ons krijgt

Inspelen op jouw wensen

Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega's. Als Teamleider Kassa en Service mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak.

Goed om te weten dat dit een vacature is bij een van onze ondernemers, de arbeidsvoorwaarden kunnen daarom per ondernemer verschillen. Je kunt in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als Assistent Filiaalmanager.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra's app (het kan zijn dat (nog) niet alle ondernemers deze korting aanbieden)

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Teamleider Kassa en Service durf je het Jumbo avontuur aan?

Contactpersoon vacature

Stel ze via de mail of telefoon!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAfdelingsmanager Kassa
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
LocatieHoofddorp, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://nl.jobs.jumbo.com/nl/vacature/teamleider-kassa-en-service/2024-22234/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.