Teamleider Bever 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Teamleider Bever 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Teamleider


Het avontuur

Ben jij altijd BUITEN te vinden en gaat je hart sneller kloppen van de tofste outdoor gear? Wil je daarnaast een verantwoordelijke baan met elke dag weer nieuwe uitdagingen en intensief klantcontact? Solliciteer dan bij Bever te Den Haag als Teamleider. In deze rol breng je je commerciële vaardigheden samen met je passie voor het buitenleven en verdien je ook nog eens tussen de €2873 - € 3400 euro bruto per maand obv 38 uur!

Als Teamleider bij Bever draag je zorg voor de dagelijkse aansturing van de winkel. Je coacht je team en zorgt dat iedereen weet wat er te doen staat. Je bent commercieel ingesteld en brengt je klantgerichtheid over op je team. Als Teamleider val je direct onder de leiding van de winkelmanager.

Wat je gaat doen

De begint altijd met een lekkere kop koffie en de dagstart met het team. Je bekijkt de sales resultaten van afgelopen week, mooie cijfers, maar kan natuurlijk altijd beter! Je inspireert je team en deelt de doelstellingen voor de dag. Na de dagstart open je de deuren en begroet je de eerste klanten met een glimlach :).

De ochtend verloopt soepel dus je hebt even tijd voor een 1 op 1 met de nieuwe medewerker. Aan de hand van zijn Bever-paspoort (inwerkprogramma) bekijk je wat hij nog moet leren en zie je dat het kassasysteem nog niet is afgevinkt. Je koppelt hem aan een Senior Verkoper waarmee hij in de praktijk kan oefenen. Net op tijd want het is erg druk geworden in de winkel, dus je springt zelf enthousiast bij op de winkelvloer.

Je hebt er vandaag samen met je team weer voor gezorgd dat onze klanten goed geadviseerd, geïnspireerd en met een gevulde tas vrolijk naar buiten zijn gegaan. Voordat je afsluit bel je nog even met je districtmanager om de resultaten van de dag te bespreken. De winkel is weer netjes, aangevuld en de kassa is geteld, tijd om naar BUITEN te gaan!


Je uitrusting

Jij weet hoe je jouw verkoop skills over moet brengen aan het team. Je bent goed in luisteren en adviseren, je verkoopt wat klanten nodig hebben. Je straalt enthousiasme uit richting onze klanten en natuurlijk jouw team.

Daarnaast ben je:

 • In het bezit van (minimaal) een MBO-diploma
 • Een ervaren leidinggevende (minimaal 2 jaar) in een winkel of andere klantgerichte omgeving
 • Flexibel inzetbaar, je werkt als onze klanten komen shoppen dus ook op koopavonden en in het weekend
 • 32 tot 38 uur per week beschikbaar

Bever biedt jou

Kom je bij ons werken? Dan ga je samenwerken met de leukste collega's in een gezellig team. Als je bij ons komt werken krijg je uiteraard geld, een reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen (naar rato) om lekker naar buiten te gaan en bouw je pensioen op. Maar daarnaast krijg je natuurlijk ook:

 • 20% personeelskorting (die ga je nodig hebben.. 😉 )
 • Geen saaie 9-5 baan
 • Korting op een sportabonnement
 • Gezellige collega's die graag een drankje drinken rond het kampvuur
 • Doorgroeimogelijkheden, er is altijd een volgend avontuur
 • Verschillende (actieve) trainingen en product clinics
 • Een buitengewone onboarding (inwerkprogramma)

Ga jij het avontuur aan?

Altijd al voor Bever willen werken? Start dan hier jouw avontuur! Wij doen ons uiterste best om je op korte termijn een reactie te geven.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met [naam] via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelShopmanager
Indicatie salaris (min – max]2873 – 3400
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheDetailhandel
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://asadventure-bever.talent-soft.com/vacature/vacature-teamleider_1253.aspx

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.