Tandartsassistent Dental Clinics Nederland 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Tandartsassistent Dental Clinics Nederland 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste nieuwe collega's. We hebben uitdagende tandarts vacatures en ook voor mondhygiënisten, (paro-)preventieassistenten en ondersteunende collega's hebben we een ruim aanbod.

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics Enschede iets voor jou!

Weet jij hoe je mensen een welkom en veilig gevoel geeft, zowel voor als tijdens de behandeling? En wil jij graag de beste mondzorg leveren aan onze patiënten? Dan is de rol van tandartsassistent bij Dental Clinics Heerlen iets voor jou! Alle dagen zijn bespreekbaar, de vrijdag is sowieso een werkdag.

Bij Dental Clinics Hardegarijp zijn we op zoek naar een ervaren tandartsassistent voor 3 dagen in de week, de dagen zijn in overleg! We zoeken een collega die multi-inzetbaar is en het leuk vindt om afwisselend ook als receptiemedewerker en in de omloop te werken.

Bij Dental Clinics Ommoord zijn we op zoek naar een tandartsassistent voor 2 dagen in de week!

Dental Clinics Haarlem heeft plek voor een waarnemend mondhygiënist, We hebben ruimte voor de periode van 24-06-2024 tot eind oktober voor twee dagen in de week, bij voorkeur de maandag en de donderdag.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTandartsassistent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieKoog aan de Zaan, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijdentalclinics.nl/vacatures/page/18/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.