Taalvrijwilliger Werken voor Den Haag 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Taalvrijwilliger Werken voor Den Haag 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

 • Contact

  Centrale Bibliotheek
  Spui 68, tweede verdieping
  T en whatsapp: 8
  E:

Word taalvrijwilliger

Word taalvrijwilliger in Den Haag

1 op de 9 volwassenen in Den Haag heeft moeite met lezen en schrijven. Naar schatting 1/3 daarvan heeft de basisschool niet in Nederland doorlopen; ongeveer 2/3 wel.

Tientallen organisaties in de hele stad zijn actief om die mensen met al die verschillende achtergronden te helpen. Help je mee?

Als taalvrijwilliger krijg je een training van 4 x 2,5 uur, waarin je de basisvaardigheden ontwikkelt voor de ondersteuning van stadgenoten die met taal aan de slag willen. Daarna bepaal je zelf waar en op welke manier je je inzet: 1 op 1, in een groepje, met moeders met jonge kinderen, in het wijkcentrum bij jou in de buurt, in de bibliotheek, op school. Op basis van jouw voorkeur wordt je gekoppeld aan een organisatie die actief is in taalonderwijs voor laaggeletterden. In 20 weken maak je voor mensen in Den Haag een enorm verschil. Help ook mee!

Als Taalvrijwilliger maak je het verschil in het leven van stadgenoten in Den Haag. Met jouw steun, jouw enthousiasme en jouw betrokkenheid komt iemand verder.

20 weken als Taalvrijwilliger geeft je die voldoening. Met als bonus: de ontwikkeling van je eigen vaardigheden, op je eigen manier. Spreken, presenteren, uitleggen. En nog meer: luisteren, een relatie opbouwen, aansluiten op de wensen en beleving van anderen: je plukt er ook na een traject als Taalvrijwilliger de vruchten van.

Wil je aan de slag als taalvrijwilliger? Stuur een sollicitatiemail naar of bezoek de informatiebijeenkomst voor toekomstige taalvrijwilligers bij Taal aan Zee .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBuddy
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)3 – 3
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVrijwilliger
BrancheOverheid/Non-profit
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://taalhuisdenhaag.nl/taalvrijwilliger/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.