Supply chain planner Page Personnel 14-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Supply chain planner Page Personnel 14-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Als Supply Chain Planner ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig afstemmen van de forecast op de daadwerkelijke planning, waarbij je creatief inspeelt op wisselende oogsten en externe variabelen. Met jouw gestructureerde aanpak en analytisch vermogen waarborg je een efficiënte goederenstroom en signaleer je knelpunten, terwijl je bijdraagt aan procesoptimalisatie in de dynamische wereld van noten- en zadenhandel.

Omschrijving

Als Supply Chain Planner bewaar je moeiteloos het overzicht over snel veranderende werkzaamheden. Onvoorspelbaar weer zorgt vaak voor wisselende oogsten, wat vraagt om een nauwkeurige aansluiting van de forecast op de daadwerkelijke planning. Je houdt gedetailleerd input bij van andere afdelingen en resultaten in slim4.

Om alles volgens planning te laten verlopen, volg je orders op en schakel je in de planning wanneer nodig. Je bepaalt de haalbaarheid van een forecast en stelt waar nodig de prioriteit bij, bijvoorbeeld bij voorraadtekorten of -overschotten. Met jouw analytisch vermogen draag je bij aan het opstellen van scenario analyses en rapporteer je over de stand van zaken. Tijdens de planningsprocessen signaleer je knelpunten en draag je bij aan oplossingen. Je inbreng bij procesoptimalisatie wordt zeer gewaardeerd.

Wat zien we graag terug

We verwachten van jou gestructureerd te werken met een analytische en kritische blik. Je bent communicatief vaardig, weet knelpunten snel aan te kaarten en op te lossen, en je bruist van energie.

Vacature eisen

  • MBO+/HBO denk en werk niveau het liefs al wat ervaring in de logistiek/supply chain.
  • 1 tot 3jaar ervaring in supply chain processen
  • Goede beheersing van Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur Dynamics
  • Ervaring met forecasting, bij voorkeur Slim4
  • Beschikbaarheid van minimaal 32 uur per week

 

FunctietitelSupply Chain Planner
Indicatie salaris (min – max]250 – 333
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , 31307999088 http://www.pagepersonnel.nl
Type contractVast
BrancheFMCG, Handel/Groothandel
LocatieVeenendaal, Utrecht,Nederland
Soliciteer directhttps://www.aplitrak.com/?adid=ZnJhbmt0ZXJ3aWVsLjQ2Nzc1LjU3MkBwYWdlbmwuYXBsaXRyYWsuY29t

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.