Supply Chain Medewerker Binnendienst Walters People 09-11-2023

 1. Vacatures Leek
 2. Supply Chain Medewerker Binnendienst Walters People 09-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Voor een goede klantrelatie van ons in Eindhoven ben ik op zoek naar een Supply Chain Medewerker Binnendienst. Als je een expert bent in plannen en organiseren, graag secuur en met deadlines werkt en iemand bent die dingen voor elkaar krijgt binnen de organisatie, dan is dit een baan voor jou!

Als Supply Chain Medewerker ben je ervoor verantwoordelijk dat jouw klanten op tijd en conform afspraak hun orders geleverd krijgen of kunnen afhalen. Elke klant heeft een SLA en zij zorgen dat de voorraad op niveau blijft.

 • Je zorgt ervoor dat de vrachten gepland en ingedeeld worden en houdt daarbij rekening met verschillende factoren. Je krijgt continu informatie over leveringen die eerder of later komen, dus orders wijzigen regelmatig. Ook check je of de order ook daadwerkelijk is aangekomen. Als er weinig voorraad is stem je met je collega's af wie de voorraad krijgt.
 • Je krijgt energie van het inschatten van de informatie die je uit het systeem Navision haalt in combinatie met andere variabelen die meespelen.
 • Je zorgt ervoor dat de parameters in het systeem kloppen.
 • Als er claims binnenkomen zorg je dat deze worden geregistreerd en goed en tijdig worden afgehandeld.
 • Je bent goed in excel of bereid dit snel te leren. Je hebt gevoel voor cijfers. Daarnaast ben je klantgericht, een teamspeler en goede communicator. Jij krijgt dingen voor elkaar.

Vacature eisen

Wat is vereist?

 • MBO+/HBO werk- en denkniveau
 • Je spreekt Nederlands en Engels. Duits is een pré
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Nauwkeurig kunnen werken

 

FunctietitelSupply Chain Medewerker
Indicatie salaris (min – max]3000 – 4500
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
ContactgegevensHEESI.94891.572@walterspeoplenl.aplitrak.com , 040 799 99 12 onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieEindhoven, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.