Stuurheld NAC Breda 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Stuurheld NAC Breda 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Delen:

Word de stuurheld voor onze deelnemers!

Voor onze deelnemers die niet zelf naar ons atelier kunnen komen zoeken we chauffeurs die deze mensen kunnen halen en brengen. Vooral aan begin en einde van de dag, soms ook tussen de middag. maandag t/m donderdag, tussen 9 uur en 17 uur zullen de ritten zijn. Heb je 1 of meerdere dagen tijd? Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei beperkingen zoals autisme, dementie of psychische aandoening en vindt dit waardevol om te doen. Het is geen fysiek zwaar werk, iedereen moet zelf in en uit kunnen stappen met in sommige gevallen een helpende hand. Als je het leuk vindt kun je tussen het rijden door helpen in ons atelier met diverse klusjes. In onze dagbesteding worden creaties gemaakt door mensen met een afstand tot de maatschappij, met diverse hulpvragen en leeftijden, vanaf 18 tot 80+ Iedereen is welkom. Wij denken in hartjes ♡

Beschrijving

Voor onze deelnemers die niet zelf naar ons atelier kunnen komen zoeken we chauffeurs die deze mensen kunnen halen en brengen.
Vooral aan begin en einde van de dag, soms ook tussen de middag.
maandag t/m donderdag, tussen 9 uur en 17 uur zullen de ritten zijn.
Heb je 1 of meerdere dagen tijd?
Je kunt goed omgaan met mensen met allerlei beperkingen zoals autisme, dementie of psychische aandoening en vindt dit waardevol om te doen. Het is geen fysiek zwaar werk, iedereen moet zelf in en uit kunnen stappen met in sommige gevallen een helpende hand.
Als je het leuk vindt kun je tussen het rijden door helpen in ons atelier met diverse klusjes.
In onze dagbesteding worden creaties gemaakt door mensen met een afstand tot de maatschappij, met diverse hulpvragen en leeftijden, vanaf 18 tot 80+
Iedereen is welkom. Wij denken in hartjes ♡

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelKlusjesman
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauLagere school
Aantal uren (min – max)17 – 17
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieBreda, Noord-Brabant,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nacvoorelkaar.nl/hulpvragen/298827

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.