Stembureauleden Gemeente Peel en Maas 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Stembureauleden Gemeente Peel en Maas 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente Peel en Maas

Peel en Maas InZicht: Stembureauleden gezocht

Geplaatst op maandag 13 mei 2024

Op donderdag 6 juni 2024 zijn de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. De voorbereidingen zijn gestart en er is nog heel veel werk te doen.

Projectleider verkiezingen Aida van Galen en van het Klant Contact Centrum zijn op zoek naar stembureauleden en tellers voor de stembureaus.

Uitgeschreven tekst

Op donderdag 6 juni zijn de verkiezingen voor de leden van het Europees Parlement. De voorbereidingen zijn gestart en er is nog heel veel werk te doen. Projectleider verkiezingen Aida van Galen en , Klant Contact Consulent, zijn op zoek naar stembureauleden en tellers voor de stembureaus.

Hallo, we zijn weer volop bezig met de voorbereidingen voor de aankomende verkiezingen. 6 juni mogen we allemaal naar de stembus om te stemmen op de leden van het Europees Parlement. Ook dit jaar zijn we weer hard op zoek naar mensen die ons komen helpen. Lijkt het jou nou leuk om op het stembureau te zitten? Heel graag.

Dus lijkt het je leuk om een dag eens iets anders te doen? Nieuwe mensen te leren kennen. Dankjewel! Heb jij interesse om op 6 juni op een stembureau te zitten of wil je stemmen komen tellen? Meld je dan aan via

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWmo Consulent
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverheid/Non-profit
LocatiePanningen, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://www.peelenmaas.nl/inwoners-en-ondernemers/nieuws/2024/05/13/peel-en-maas-inzicht-stembureauleden-gezocht

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.