Stagiair Voedseltransitie Schuttelaar & Partners 16-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Stagiair Voedseltransitie Schuttelaar & Partners 16-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Locatie Den Haag

Stagiair Voedseltransitie

Heb je kennis van en affiniteit met voedsel, duurzaamheid en communicatie? Wil je organisaties stimuleren en ondersteunen om gezonder en duurzamer voedsel te produceren? En zet je je kennis graag in voor een beter voedselsysteem? Dan is dit je kans!

Sustainability Bites is onze eigen podcast, waar we in gesprek gaan met (onze eigen) experts op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid, help je mee?

Een van onze kwartaalsessies met alle collega's uit Den Haag, Wageningen en Brussel in de oude gevangenis van Utrecht

Wij zijn op zoek naar een:

Stagiair voedseltransitie

Den Haag | 32-40 uur per week | Per september | HBO-/WO-afstudeerstage

Wie zoeken we?

Heb jij een drive voor het verduurzamen of gezonder maken van voedsel en breng je die kennis mee? Heb je je bijvoorbeeld tijdens je studie verdiept in alle stakeholders binnen het voedselsysteem, in (biologische) landbouw, de zuivelketen of in milieu en klimaat? Kan je goed schrijven en organiseren? Dan gaan we graag met jou in gesprek. We werken voor klanten zoals retailers, overheid, voedingsmiddelenfabrikanten, NGO's en brancheorganisaties. Als stagiair help je mee om de voedselketen duurzamer en gezonder te maken!

Wat kun je verwachten?

Een uitdagende meewerkstage met ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt mee aan projecten en ondersteunt ons op interne zaken. Afhankelijk van jouw passies, kennis en ervaring kijken we welke onderwerpen en werkzaamheden het beste bij jou passen. Dit loopt uiteen van het schrijven van een persbericht, tot het monitoren van actuele ontwikkelingen in de voedselsector. Van het in kaart brengen van het stakeholderveld tot het maken van (inhoudelijke) presentaties en organiseren van bijeenkomsten of evenementen. Samen met je collega's werk je aan nieuwe strategieën voor positieve impact en help je bij de concrete uitvoering ervan. Daarnaast is er ruimte voor eigen initiatief. Wij willen ook graag van jou leren.

Wat je daarvoor in huis hebt:

 • Je zit in de afrondende fase van je HBO - of WO-studie in de richting van communicatie, milieu, landbouw, veehouderij (met name zuivel), ecologie, biologie, voeding
 • Je hebt passie voor duurzaam en gezond voedsel
 • Je bent analytisch en niet bang om je vast te bijten in inhoudelijke stukken
 • Je bent communicatief sterk (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Je bent nieuwsgierig en staat ervoor open om meer te leren

Wat wij je bieden:

 • Een uitdagende en afwisselende stage voor een periode van vijf tot zes maanden, bij voorkeur vanaf begin september tot eind februari
 • Een gezonde combinatie tussen op kantoor en thuis werken
 • Een dynamische, ambitieuze en informele werkomgeving
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en kennisontwikkeling
 • Een hecht team met regelmatig team- en bedrijfsuitjes
 • Een stagevergoeding van € 400 per maand

Over ons

Wij zijn het advies- en communicatiebureau voor een duurzame en gezonde wereld. Met strategisch advies, inhoudelijke expertise, verrassende communicatie en vernieuwde tooling werken wij samen met onze klanten en ons netwerk aan de transitie naar die duurzame en gezonde wereld.

Sinds 1995 zijn we actief op de terreinen landbouw, voeding en gezondheid. Daarnaast verkennen we nieuwe invalshoeken zoals de energietransitie en duurzame verpakkingen. Onze klanten lopen uiteen van het bedrijfsleven, de overheid en NGO's tot wetenschappelijke instituten.

Heb je interesse?

Klinkt deze stage je als muziek in de oren? Laat ons weten waarom jij bij ons wilt werken, wat je komt brengen, wat je wilt leren en hoe jij een positieve bijdrage wilt leveren aan ons voedselsysteem.

We ontvangen je motivatiebrief en cv graag zo snel mogelijk per e-mail op . Sluitingsdatum is 31 mei.

Locatie Den Haag

Ontmoet je collega's

Geïnteresseerd in deze functie?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeleidsmedewerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheReclame/PR/Communicatie
Locaties-Gravenhage, Zuid-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.schuttelaar.nl/vacature/stagiair-voedseltransitie/2928

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.