Stagiair Sociotherapeut Changes GGZ 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Stagiair Sociotherapeut Changes GGZ 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Stagiair sociotherapeut

Door / mei 13, 2024

Stagiair sociotherapeut

Verslavingskliniek Weert

Weert

Internship

Verslavingskliniek Weert

Weert

Internship

Ben jij op zoek naar een leerzame social work stage per september? In onze verslavingskliniek in Weert hebben we na de zomer een sociotherapeut stageplek beschikbaar voor hbo-studenten Social Work die praktijkervaring op willen doen in de GGZ. Door jouw enthousiasme en frisse blik te koppelen aan de begeleiding van onze deskundige collega's zet jij je waardevolle stappen als stagiair sociotherapeut in de GGZ. De startdatum kan in overleg worden bepaald.

Stagiair sociotherapeut

Locatie: Verslavingskliniek Weert

Uren in overleg | Startdatum: september 2024

Wat ga jij doen tijdens deze stage?

Als stagiaire social work speel je een belangrijke rol in het creëren en bevorderen van een therapeutisch klimaat. Wat kan je verwachten van je werkweek bij ons?

 • Je begeleidt onder begeleiding de cliënten in onze kliniek in de dagstructuur;
 • Je levert onder begeleiding een bijdrage aan groepstherapie;
 • Met jouw werkzaamheden lever je een bijdrage aan het behandelplan;
 • Je rapporteert en bespreekt observaties en de voortgang van het behandelproces met sociotherapeuten/behandelaren.

Wie zijn wij? Maak kennis met Changes GGZ!

Persoonlijk en betrokken team

Jij gaat als stagiair sociotherapeut aan de slag met cliënten in onze verslavingskliniek in Weert. Je komt bij ons in een warm, betrokken team terecht waarin oog is voor de cliënt, maar ook voor elkaar. Het team van Changes GGZ kenmerkt zich door een persoonlijke en betrokken houding naar cliënten. Het positieve effect hiervan zien we terug in onze behandelresultaten en de feedback die we krijgen van cliënten.

Geen symptoombestrijding, maar de kern van het probleem aanpakken

Changes GGZ is gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen en eetproblematiek. Wij geloven dat een verslaving of eetstoornis voortkomt uit onderliggende psychische klachten of persoonlijkheidskenmerken en vinden het daarom essentieel om gedurende de behandeling juist daarop te focussen. Wij bieden een divers behandelprogramma aan waarbij we zo licht als mogelijk en zo zwaar als nodig behandelen om de cliënt een sterke basis mee te geven voor langdurig herstel van een eetstoornis of verslaving.

Locaties in Nederland en in Zuid-Afrika

Vanuit een zestal locaties in Nederland en in Zuid-Afrika helpen we cliënten weer grip op hun leven te krijgen. Naast ambulante dagbehandelingen bieden we ook klinische opnames voor eetstoornis en verslaving en zijn er detox mogelijkheden. Sinds onze start in 2015 groeien wij zowel in team als behandelaanbod aanhoudend. Momenteel hebben wij circa 200 medewerkers in Nederland. Changes GGZ heeft een duidelijke missie: het bieden van blijvend herstel voor onze cliënten.

Wat bieden wij?

Op deze veelzijdige stageplek werk je in een dynamische omgeving die geen dag hetzelfde is en waarin je enorm veel kunt betekenen in het leven van een ander. Wij denken buiten vaste kaders en staan open voor jouw ambitie en ideeën om de behandeling of jezelf te ontwikkelen. Bij ons kan je rekenen op:

 • Een stageplek in een jong, verfrissend team, bij een instelling die volop in ontwikkeling is.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen tot sociotherapeut.
 • Supervisie door een betrokken, deskundige collega.
 • Werkplezier binnen een uitdagende en veelzijdige functie.
 • Een stagevergoeding conform CAO-GGZ.

Vragen over de vacature?

Telefonische kennismaking

Je bent aangenomen!

Telefonische kennismaking

Je bent aangenomen!

Wie ben jij?

We zijn op zoek een enthousiaste 3e of 4e jaars hbo-student Social Work voor deze stageplek. Het is belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent, een open en gemotiveerde houding hebt en gericht bent op de samenwerking met de andere collega's.

Changes GGZ heeft een platte organisatiestructuur: korte lijnen en weinig hiërarchie kenmerken onze locaties. Bij ons krijg je de ruimte om echt impact te maken!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSociotherapeut
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverig
LocatieWeert, Limburg,Nederland
Soliciteer directhttps://changesggz.nl/vacature/stagiair-sociotherapeut/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.