Stagiair(e) Veiligheidszaken NEC 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Stagiair(e) Veiligheidszaken NEC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

N.E.C. zoekt stagiair(e) Veiligheidszaken

Bij N.E.C. is er vanaf september 2018 weer ruimte voor stagiaires. Stagelopen bij N.E.C. betekent werken in het kloppend voetbalhart van de regio Nijmegen. Heb je affiniteit met voetbal in combinatie met veiligheid en studeer je Integrale Veiligheidskunde? Twijfel niet en solliciteer naar deze stageplek als stagiair veiligheidszaken bij N.E.C!
Wat houdt je bezig? De dagelijkse werkzaamheden die je kunt verwachten tijdens je stage bij N.E.C. Nijmegen zijn een combinatie van administratieve en operationele ondersteuning op het gebied van veiligheid alsmede het ondersteunen/ aansturen van de stewardorganisatie, het helpen in de wedstrijdvoorbereiding en overige werkzaamheden op het gebied van veiligheid. Je stage zal zowel een meeloopstage zijn als een stage waarin je een opdracht uitvoert.
Wie zoeken wij? We zoeken een 3e jaars HBO student Integrale Veiligheidskunde, die stevig in zijn schoenen staat en kennis en affiniteit heeft met N.E.C. Nijmegen, voetbal en veiligheid. Het betreft een 'meewerkstage' van minimaal 6 maanden waarbij je meedraait binnen team supporters. Aanwezigheid op wedstrijddagen wordt verwacht.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVeiligheidskundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheAccountancy
LocatieNijmegen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nec-nijmegen.nl/service-contact/vraag/n.e.c.-zoekt-stagiaire-veiligheidszaken-1.htm

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.