Stagiair(e) Grafisch Vormgeving NEC 13-05-2024

  1. Vacatures Leek
  2. Stagiair(e) Grafisch Vormgeving NEC 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

N.E.C. zoekt stagiair(e) Grafisch Vormgeving

Bij N.E.C. is vanaf september 2018 weer ruimte voor één stagiair(e) grafisch vormgeving. Sta jij stevig in je schoenen? Heb je affiniteit met voetbal en beheers jij Adobe-programma's zoals bijvoorbeeld Photoshop, Illustrator en InDesign? Twijfel niet en solliciteer dan bij N.E.C. naar een stageplek als grafisch vormgever. We hebben plek voor één grafisch talent met als kernwaarden: creatief, proactief en een echte teamplayer.
Wat houdt je bezig? Als grafisch vormgever bij N.E.C. ga je werken bij de afdeling Marketing & Communicatie. Ideeën staan of vallen met de juiste visualisatie ervan. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Jij steekt het product in het juiste jasje en zorgt dat de boodschap visueel helder is. Bovendien ga je aan de slag met een aantal leuke projecten! Je zal je onder andere bezig gaan houden met de volgende taken:
- Social Media-uitingen vormgeven
- Ontwerpen van folders, flyers en wallpapers
- Op maat maken van logo's voor bijvoorbeeld LED-boarding of shirts
- Vormgeven en opmaken van het strijdplan
- Drukwerk- en opmaakwerkzaamheden
Wie zoeken wij? Een student die creativiteit en uitvoering combineert in de juiste balans. Je bent nauwkeurig en accuraat, zowel in lay-out als in spelling en hebt uiteraard interesse en kennis over N.E.C. en voetbal. Het betreft een 'meewerkstage' van minimaal 6 maanden.
De volgende basisvaardigheden zijn vereist:
- MBO/HBO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGrafisch Vormgever
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheAccountancy
LocatieNijmegen, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.nec-nijmegen.nl/service-contact/vraag/n.e.c.-zoekt-stagiaire-grafisch-vormgeving.htm

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.