Stagiair Commercieel Medewerker Binnendienst Koninklijke Oosterberg 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Stagiair Commercieel Medewerker Binnendienst Koninklijke Oosterberg 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Koninklijke Oosterberg logo

Stagiair Commercieel Medewerker binnendienst

Ede

40 uur

Stage

Stagiair Commercieel Medewerker binnendienst

Ede

Stage

40 uur

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle en snelgroeiende elektrotechnische groothandel met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Gespecialiseerd in leveringen van elektrotechnisch installatiemateriaal, verlichting, draad/kabel en elektrotechnische en industriële componenten aan installateurs, overheid en industrie. Opgericht in 1893 behoort ons familiebedrijf tot de oudste elektrotechnische grossiers van Nederland. Sinds 2 juni 2018 is Oosterberg het predicaat 'Koninklijk' toegekend.

Waarom wil je stage lopen bij Koninklijke Oosterberg?

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle en snelgroeiende elektrotechnische groothandel met inmiddels 20 vestigingen door heel Nederland. Gespecialiseerd in leveringen van elektrotechnisch installatiemateriaal, verlichting, draad/kabel en elektrotechnische en industriële componenten aan installateurs, overheid en industrie. Opgericht in 1893 behoort ons familiebedrijf tot de oudste elektrotechnische grossiers van Nederland. Sinds 2 juni 2018 is Oosterberg het predicaat 'Koninklijk' toegekend.
Per september zijn wij op zoek naar een stagiair commercieel medewerker binnendienst op onze vestiging in Ede. Ben jij opzoek naar een leuke stage plek waar je veel kan leren en waar het ook nog eens erg gezellig is? Lees dan verder..

Wat houdt de stage in?

Dit mag je doen!
Als stagiair op de commerciële binnendienst ben je betrokken bij vele verschillende werkzaamheden, waaronder de administratie. Je ondersteund het team met het verwerken van orders en het maken van offertes. Je helpt af en toe mee in het magazijn, geeft zowel mondeling als telefonisch advies en hebt ook veel direct- en indirect contact met klanten. Verder verzorg je het ordertraject en doe je voorstellen om het verkoop- en marketing beleid te optimaliseren. Je leert van ervaren collega's hoe je klanten adviseert over de aankoop van de juiste technische producten. Na een inwerkperiode ben je in staat zelf aankopen te verwerken in het systeem. Je werkt op locatie in Ede, waarbij de deel uitmaakt van een gezellig team. Dit team leert jou gedurende de stage de fijne kneepjes van het vakgebied. Afhankelijk van hoe de stage gaat, staan wij ervoor open om je bij diverse projecten te betrekken.

Welke kwaliteiten zoeken wij?

Jij bent een MBO-student van een commerciële opleiding en zit in het derde of vierde leerjaar. Jij bent enthousiast, leergierig en communicatief vaardig. Je staat graag in contact met mensen en weet hoe je mensen op de juiste manier te woord moet staan. Verder kan jij je productief opstellen en weet je normen en waarden toe te passen in je werk.

Als je vanuit je opleiding een opdracht hebt voor een onderzoek of opdracht dan kijken we samen hoe we hier het beste invulling aan kunnen geven. Voor deze stageplek hebben wij voorkeur voor een stagiair die een opdracht uit mag/kan voeren tijdens zijn/haar stageperiode.

  • Integer
   Je weet op een flexibele, zorgvuldige, objectieve en correcte wijze om te gaan met bestaande regels en procedures als de situatie dat vereist, maar durft ook op een verantwoorde en onderbouwde wijze een uitzondering te maken op een strikte regel als dat het belang van de organisatie dient.
  • Accuraat
   In staat zijn om onder druk kwalitatief goed werk te blijven leveren. Je weet kwantiteit met kwaliteit te combineren waarbij je jouw taken nauwkeurig en met oog voor detail weet te volbrengen.
  • Organisatiebewust
   Je bewaakt en verdedigt op consequente wijze de belangen en de handelswijze van de organisatie en je zet je in om de doelstellingen van de organisatie te realiseren
  • Flexibel
   Het vermogen om je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Nieuwe procedures snel kunnen toepassen in jouw werkzaamheden en van aanpak durven te wijzigen indien dat nodig is om je doel te bereiken.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij hanteren een marktconforme stagevergoeding en wij bieden jou een no-nonsense organisatie waarin wij op een informele en collegiale manier met elkaar omgaan. Het mooie van stage lopen bij Oosterberg is dat wij onze stagiaires de ruimte bieden om de beste versie van zichzelf te worden. Natuurlijk hebben we bepaalde kaders, maar we gaan jouw functioneren zeker niet tot op detailniveau invullen. Jouw unieke eigen karakter en stijl zijn juist de grondslag van je succes. Dus doe maar gewoon waar je goed in bent. Wat jouw ambities ook zijn, bij Oosterberg kun je je zeker ontwikkelen in een richting die daarbij aansluit.

Mariëlle Boers

Stuur een e-mail

Sollicitatieprocedure

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCommercieel Medewerker Binnendienst
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheHandel/Groothandel
LocatieEde, Gelderland,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijoosterberg.nl/vacatures/stagiair-commercieel-medewerker-binnendienst-ede-382

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.