Stagecoördinator Protestantse Theologische Universiteit 10-11-2023

  1. Vacatures Leek
  2. Stagecoördinator Protestantse Theologische Universiteit 10-11-2023

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Ken jij het werkveld van predikanten, geestelijk verzorgers en pioniers als geen ander? Zie jij nieuwe opties voor theologen en studenten en weet je daar stageplekken bij te vinden? Kun jij de leer- en ontwikkelvragen van onze studenten verbinden aan een uitdagende stage? Dan ben jij de nieuwe stagecoördinator die de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) voor 20 uur per week zoekt.

Wat ga je doen?

Je draagt zorg voor de stageorganisatie van ons driejarig masterprogramma en coördineert een optimale begeleiding. Daarvoor werk je met zowel theologiestudenten, docenten en administratieve organisatie als stagebegeleiders.

De studenten adviseer en faciliteer je bij het vinden van een stageplek. In individuele gesprekken begeleid je hen bij de keuze voor een stageplek die aansluit op hun leer- en ontwikkelvraag.

Verder onderhoud en vergroot je het netwerk van stagebegeleiders en -organisaties. Daarvoor ben je altijd op zoek naar nieuwe stageplekken in zowel bekende als nieuwe stagecontexten.

Je bent het aanspreekpunt voor stagebegeleiders en zorgt dat ze zich erkend voelen. De stage speelt immers een cruciale rol in de opzet van ons masterprogramma. Je verzorgt de training stagebegeleiding en stemt af met docenten over het onderwijs. Zo nodig intervenieer je tussen begeleider en opleiding.

Tot slot werk je samen met de administratieve organisatie die jou helpt om je werk goed te kunnen doen en die zorgdraagt voor de correcte administratieve afhandeling van de stage.

Wat vragen wij van je?

Je bent op de hoogte van actuele kerkelijke, maatschappelijke en theologische ontwikkelingen. Je kent de Protestantse Kerk in de volle breedte, begrijpt de diversiteit en brede spiritualiteit daarbinnen en communiceert daar respectvol en opbouwend mee.

Je bent in staat de academische masteropleidingen van de PThU snel te leren kennen met het oog op nieuwe stageplekken. Je maakt goede inschattingen van de match tussen vraag en aanbod en denkt in mogelijkheden. Je bent creatief, innovatief en schakelt snel. Je kunt uitstekend netwerken, samenwerken en zelfstandig je werk organiseren.

Je hebt een goed netwerk binnen de Protestantse Kerk in Nederland en van theologen buiten de PKN. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde  wetenschappelijke opleiding, kennis van de studie theologie is een aanbeveling. Je hebt ervaring met stagecoördinatie, loopbaancoaching en/of studieloopbaanbegeleiding in hbo- of wo-onderwijs. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. 

Wat bieden wij?

Een veelzijdige functie in een kleine, overzichtelijke organisatie met een stimulerende werksfeer, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Wij zetten ons er met elkaar voor in dat je je als mens en professional ontwikkelt.

  • Je krijgt een dienstverband voor de periode van één jaar in een omvang van 0,5 fte.
  • Bij goed functioneren wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Bij een volledig dienstverband is het salaris maximaal € 5.090 bruto per maand (schaal 10 cao NU)
  • Je krijgt een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Je krijgt maximaal 35 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband.
  • Je kunt rekenen op een ruime bijdrage aan de ABP-pensioenregeling.
  • Je krijgt een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer.
  • Je hebt de mogelijkheid tot fiscale uitruil van arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatiebrief samen met een actueel cv naar sollicitatie@pthu.nl.

Wil je eerst meer weten over de procedure of de vacature?

Neem vooral contact op! Dat kan met Harm-Jan van Zeben, hoofd Onderzoeks- en Onderwijsondersteuning. Je bereikt hem per e-mail via h.j.van.zeben@pthu.nl of telefonisch op 06 - 18 19 38 65.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelImpresario
Indicatie salaris (min – max]3226 – 5090
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)20 – 20
Contactgegevenssollicitatie@pthu.nl , onbekend https://www.pthu.nl/over-pthu/vacatures/vacature-stagecoordinator/
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.