Stage Project Manager Measuremen 13-05-2024

 1. Vacatures Leek
 2. Stage Project Manager Measuremen 13-05-2024

Werken in Leek

 

Introductie vacature 

Talen:

 • Measuremen NLMeasuremen NL

Klik dan hierom contact met ons op te nemen.

Talen:

Stage Project Manager - Amsterdam

Ben jij die enthousiaste collega die een stage Project Manager wilt komen lopen vanaf september 2024 in het centrum van Amsterdam? Je komt tevens te werken in het hart van de organisatie, namelijk team Project Management. Lees snel verder en neem contact met ons op!

Charlize is onze Back Office Executive. Voor vragen over werken bij Measuremen kun je contact met haar opnemen via .

Het bedrijf

Wij zijn Measuremen! Wij verbeteren het werkleven wereldwijd. Wij verzamelen data door te meten hoe werkplekken daadwerkelijk gebruikt worden (thuis of op kantoor). Op basis van deze data kunnen bedrijven de juiste beslissingen nemen over hun werkplekstrategie en werkomgeving. We doen dit met een team van jonge en enthousiaste professionals in hartje Amsterdam. We zijn ook gevestigd in Parijs, Londen en Sydney.

We groeien voortdurend: we deden projecten in meer dan 50 landen en er staan nog veel nieuwe op ons verlanglijstje. We zijn meerdere malen genomineerd voor de snelst groeiende startup en vinden ons de leukste werkgever. We zijn trots en ambitieus en we willen je graag meenemen in de uitdagende wereld van Real Estate, Human Resources en Facility Management!

Werkzaamheden Project Manager

Het doel van onze organisatie is om onze klanten te voorzien van duidelijke inzichten die hen kunnen helpen met hun vastgoedvraagstukken. Je bereidt de bezettingsgraadmetingen of sensormetingen voor, voert de inventarisaties voorafgaand aan het project uit en ondersteunt de projectmanagers bij het coördineren van metingen. Daarnaast zul je werken aan het eindproduct voor de klant: de rapportage in onze Measuremen Portal. Ons motto is work hard, play harder: ons team van young professionals houdt naast het samenwerken aan mooie projecten voor onze klanten ook zeker van onze vrijmibo's en feestjes, dus oefen je beerpong-skills maar alvast! En hoewel je altijd welkom bent op ons kantoor in hartje Amsterdam, is een combinatie van op kantoor, bij de klant werken en thuiswerken ook mogelijk.

Bij Measuremen leer je theorie en praktijk te koppelen, leer je wat commercieel denken inhoudt en krijg je de gelegenheid om een groot netwerk op te bouwen. En dit alles binnen een uniek internationaal bedrijf in het facilitaire werkveld. Je krijgt de kans om bedrijven, gesitueerd door heel Nederland, van binnen te bekijken. Veel projecten gaan over de bezetting van werkplekken, maar Measuremen voert ook andere metingen uit, zoals bijvoorbeeld Habital en sensormetingen. Het gaat hierbij om een meewerkstage voor tweede- en derdejaars studenten. Afstuderen is alleen onder voorwaarden mogelijk, maar neem vooral contact op voor meer informatie!

Kerntaken & Verantwoordelijkheden

 • Voorbereiden van projecten (onderzoeksgebied afstemmen en inventariseren).
 • Planningen maken voor projecten.
 • Samen met je collega's alles van alle projecten tot in details afstemmen met de opdrachtgevers en zorgdragen voor foutloze uitvoeringen van de projecten.
 • Het begeleiden van de studenten die een project uitvoeren en voor hun de contactpersoon te zijn.
 • Meehelpen met het rapporteren van de projecten.

Gewenste eindresultaat

De stageopdracht die uitgevoerd zal worden definiëren we graag aan de hand van jouw competenties en onze mogelijkheden. Enkele voorbeelden van opdrachten die bij Measuremen uitgevoerd zouden kunnen worden zijn: procesverbetering, marktonderzoek, case study of een activiteitenanalyse. Voorbeelden van huidige stageonderwerpen:

 • Procesverbetering: hoe verbeteren we de taakverdeling tussen de back-office en het project managementteam
 • Marktonderzoek: Hoe geven we de klanten die Habital en WOS tegelijk inzetten de beste inzichten? (huidig)
 • Welke factoren beïnvloeden de keuzes van medewerkers van Measuremen om thuis of op kantoor te werken? (huidig)

Het gewenste eindresultaat van een opdracht die uitgevoerd wordt voor Measuremen zou een resultaat zijn waar wij verder op kunnen bouwen. Welke uitkomst dat is hangt af van het type onderzoek dat wordt gekozen en wij laten ons graag leiden door jouw interesses!

Wat bieden wij

 • Een platte scale-up waarbinnen je veel vrijheid, kansen en verantwoordelijkheden hebt;
 • Een omgeving waar je werk zichtbaar is en ertoe doet;
 • Korte lijnen met alle collega's binnen het bedrijf;
 • Een mooi kantoor in het centrum van Amsterdam;
 • Ervaring opdoen in een internationaal actief bedrijf.
 • Vergoeding 300,- per maand + volledige reiskostenvergoeding van en naar projecten.

Work hard, play hard

Naast veel kennis opdoen, hoort bij een stage natuurlijk een sociale kant. De sfeer binnen Measuremen is erg open en informeer. Op kantoor is er is altijd ruimte voor gezelligheid, een koffie break, een ping pong wedstrijdje, varen, of een feestje (mits de corona maatregelen het toelaten).

Wie zoeken wij?

 • Je bent flexibel, proactief, oplossingsgericht, sociaal, klantvriendelijk en zelfstandig;
 • Je bent beschikbaar van september - februari 2024;
 • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent op zoek naar een uitdagende meewerkstage;
 • Beheersing van de Engelse taal is een pré;
 • Facility Management georiënteerde studie is een pré.

Geïnteresseerd?

Spreekt deze vacature je aan? Vul dan onderstaand formulier in, en solliciteer uiterlijk vóór 14 augustus 2024 . Stel ze gerust via .

Vermeld de naam en de locatie van de functie waarin je geïnteresseerd bent. (bijv.: "Project Manager - Amsterdam")

Motivatie *

Phone

 • MeasuremenMeasuremen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProject Management Officer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheZakelijke dienstverlening
LocatieAmsterdam, Noord-Holland,Nederland
Soliciteer directhttps://measuremen.io/nl/p/stage-project-manager-amsterdam/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitleek.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Leek en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.